Silva Exceed 4XT Hodelykt Kraftfull hodelykt m/ 10.5Ah batteri Silva Exceed 4XT Hodelykt Kraftfull hodelykt m/ 10.5Ah batteri Silva Exceed 4XT Hodelykt Kraftfull hodelykt m/ 10.5Ah batteri Silva Exceed 4XT Hodelykt Kraftfull hodelykt m/ 10.5Ah batteri Silva Exceed 4XT Hodelykt Kraftfull hodelykt m/ 10.5Ah batteri Silva Exceed 4XT Hodelykt Kraftfull hodelykt m/ 10.5Ah batteri Silva Exceed 4XT Hodelykt Kraftfull hodelykt m/ 10.5Ah batteri Silva Exceed 4XT Hodelykt Kraftfull hodelykt m/ 10.5Ah batteri Silva Exceed 4XT Hodelykt Kraftfull hodelykt m/ 10.5Ah batteri

Silva Exceed 4XT Hodelykt

Kraftfull hodelykt m/ 10.5Ah batteri

Varenr:173832
2 849,-Kampanjepris
3 799,-Ordinær pris
-+
1 på lager

 Eksperter på langrenn, sykkel & løp

 

 Enkel Retur 

 

 Kunder ga oss 4.8 av 5 på google anmeldelser

BeskrivelseTilbehørAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Silva Exeed 4XT

Exceed 4XT er den mest kraftfulle hodelykten fra Silva, både i lysstyrke og batteritid. Denne modellen kommer med et 10,5 Ah batteri for lang lystid, og ikke mindre enn syv ulike tilbehør for ulike festemuligheter. Et nytt, robust og stabilt feste for sykkelstyret er også inkludert. Tilbehøret i kombinasjon med det kraftfulle batteriet, gjør denne hodelykten til det perfekte valget for terrengsykling, topptur på ski og til aktiviteter i høy hastighet der sterkt lys kreves.

Med Exceed 4XT får du Silvas mest kraftfulle hodelykt, både i lysstyrke og batteritid. Exceed er for krevende aktiviteter der høy hastighet er sentralt. Det er en robust hodelykt, men er likevel lett og har et lite aluminiums lyktehode som sørger for rask avkjøling. Med denne hodelykten kan du være sikker på at mørket ikke stopper deg.

 

10.5AH BATTERI
Exceed 4XT kommer med et 10,5 Ah oppladbart batteri – det største av Silvas batterier med lengst batteritid: 63 timer på minimum styrke, 10 timer på medium styrke og 4 timer på maksimal styrke. Dette batteriet tillater deg å være aktiv i flere timer, og ved den medfølgende forlengelseskabelen kan du legge batteriet i lommen eller feste det på sykkelen.

En batteriindikator hjelper deg til å ha kontroll på når du må lade batteriet. Det er en innebygget «lavt batteri» varsling som automatisk skrur ned lysstyrken slik at du er sikret 30 minutter lysstyrke. Med dette rekker du å komme deg hjem uten å miste lyset.

 

5 TILBEHØR INKLUDERT
Exceed 4XT er modulær, noe som betyr at du kan skifte mellom å ha hodelykten festet på hodebåndet, på hjelmen eller på sykkelstyret. På denne modellen er det ikke mindre enn 5 ulike tilbehør inkludert.

 • Hjelmfeste som festes til hjelmen med 3M klister.
 • Feste til sykkelstyre. Passer de fleste styrer med en dimensjon på mellom 22-35mm.
 • Forlengelseskabel.
 • Kabelfører for siden og bak for forlengelseskabelen.
 • Feste for batteriet med borrelås.

 

ULIKE LYSFUNKSJONER
Exceed 4XT har Silva Intelligent Light® som er en unik kombinasjon av spotlight med lang rekkevidde og et nært flomlys. Denne tilpasningen av lyset resulterer i mindre bevegelse av hodet og gir et godt terrengbilde. Med dette du får balansen og selvtilliten som trengs for å bevege deg raskt og prestere bedre.

Den geniale Silva Flow Light funksjonen optimaliserer lyset ved å tilte på lykthodet. Tiltes det nedover blir lyset bredere slik at det passer for aktiviteter som løping. Tiltes det fremover, får du en lengre lysstråle som passer for raskere aktiviteter slik som terrengsykling og langrenn.
Minimum lysstyrke (80 lumen) gir deg mulighet til å gjennomføre lange treningsøkter uten å miste lyset. Denne funksjonen er perfekt for lange gåturer der det ikke kreves sterkt lys. Exceed 4XT har også en boost-modus på 2300 lumen som gir deg ekstra sterkt lys når det kreves.

Tilleggsbatterier og tilbehør er tilgjengelig for denne hodelykten. Ved å legge til et ekstra batteri eller et annet tilbehør, kan du tilpasse lykten slik at den optimaliseres for din aktivitet.

 

KOMFORT OG VEKT
Vekt er essensielt når du vil utfordre deg selv. Fleksibiliteten du har på Exceed gir deg muligheten til å optimalisere vekten på lykten til ditt spesifikke behov. Den ergonomiske bakplaten er utviklet for å holde batteriet stødig på hodet, men denne kan også tas av hvis du ikke ønsker å ha den der. Ønsker du å ha batteriet i jakkelommen kan du enkelt bruke den medfølgende forlengelseskabelen til å gjennomføre det.

Hodebåndet er gummiert på innsiden for å sitte godt på hodet, og den ergonomiske batteriholderen bidrar til å gi deg komfort, selv på lengre turer. Det avtagbare toppbåndet gir deg ekstra støtte når det trengs. Hodebåndet er designet for å passe på en hjelm når du tar av bakplaten. Det gir deg muligheten til å enten bruke hjelmfestet eller hodebåndet når du bruker hjelm. Et feste til sykkelstyre er inkludert hvis du ønsker å bruke hodelykten som en sykkellykt. Festet passer til styrer med en dimensjon på mellom 22-35 mm.

De fleksible festemulighetene og hodelyktens egenskaper til å tåle tøffe forhold, gjør den til den perfekte hodelykten for multisport.

 

FUNKSJONER

 • 10.5Ah ekstra kraftfull langdistanse-batteri.
 • 2000 lumen.
 • Boost-modus til 2300 lumen når bedre syn er nødvendig.
 • Silva Intelligent Light, kombinere spotlys med lang rekkevidde og nært flomlys.
 • Silva Flow Light, gir variasjon i lysbildet avhengig av hvordan du har tiltet reflektoren.
 • Komfortabel passform takket være et lett og bredt anti-skli hodebånd.
 • Silva Connection System, muliggjør bruk av ethvert Silva Li-Ion batteri etter 2008.
 • Minimum lysstyrke (80 lm), maksimerer brenntiden.
 • Batterinivåindikator.
 • Reservemodus til en lysstyrke som kan holdes i 30 minutter.
 • Stor av/på-knapp, enkel å bruke med hansker.
 • Vannbestendig, oppfyller IPX5-standarden.


Tilbehør
Alternativer
Support
Kundeanmeldelser