Foss Sport

 

 

Foss Sport

 

Foss Sport ble etablert høsten 2004. Vi mente nedre Romerike trengte en spesialbutikk for langrennski og sykkel. Fra første dag har vårt fokus vært å selge riktige og tilpassede kvalitetsprodukter til liten og stor. Alle som har hatt gleden av å gå på ski som passer perfekt til seg og kjent hvordan det er å sitte optimalt på en sykkel, vet hva det gjør med brukergleden. Alle hos Foss Sport lever aktive liv og vet hva små forskjeller har å si for den opplevelsen. Dette går igjen i alle vår produktkategorier. Vi har vært kompromissløse i vareutvalget vårt og vi selger bare produkter vi kan stå inne for. Det gjør at vi kan ikke selge de billigste skipakkene, sykler og annet utstyr som egner seg best for å stå lagret i boden. Kunder hos Foss Sport skal være trygge på at det de kjøper hos oss, er av det beste som finnes innenfor segmentet de handler i. Det er vi stolte av!

 

Foss Sport er grunnlagt av Anders Hallingstad og Henrik Oftedal. Anders har tidligere vært på langdistanselandslaget til Norge og har oppnådd resultater, både nasjonalt og internasjonalt, innen langrennssporten. Henrik har en tidligere karriere som skiskytter, men er de siste årene mer kjent, som en av norges beste triathleter på langdistanse med løyperekord på Norseman Xtreme Triatlon og andre lange triatlon. Alle ansatte hos Foss Sport er tidligere eller aktive løpere, syklister og langrennsløpere. Dette gjør at de ansatte hos oss har lang brukererfaring av sportsutstyr og bred kunnskap rundt bruken av det inne løp, langrennski og sykkel. Det er summen av all erfaring hos ansatte som gjør Foss Sport til den spesialbutikken vi ønsker å være.

 

Vi er en liten butikk, med et lite markedsbudsjett. Det gjør at vi må ta vare på alle kundene våre. Foss Sport lever av kunder som er så fornøyde at de anbefaler oss videre til venner og kjente. Hos oss skal du bli tatt på alvor, bli sett og få en handleopplevelse som gir deg lyst til å komme tilbake neste gang du trenger utstyr. Det er det vi ånder og lever for hver dag! 

 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.