Hvorfor velge Foss Sport Sykkelverksted?

 


Hos Foss Sport har vi gjennom flere år hatt et sykkelverksted med høy kompetanse. Dette er noe vi hele tiden utvikler oss på for at du som kunde skal føle deg enda tryggere og oppnå den beste mulige servicen. Våre sykkelmekanikere er svært dyktige og har mange år med erfaring bak seg. 

 

 

Booking av tid og innlevering av sykkel

 

Grunnet stor pågang i sommersesongen må det bookes tid til service på forhånd. Dette kan gjøres enten ved å kontakte oss på telefon/mail, eller ved å møte opp i vår butikk på Strømmen. 

 

Merk: Sykkelen skal helst leveres inn dagen i forveien av service. Dette er så våre mekanikere kan begynne jobben tidlig på service-dagen.

Grunnet begrenset lagringsplass kan ikke sykler leveres inn lang tid i forveien av service. Av samme grunn setter vi også pris på om sykkelen hentes like etter fullført service. Du vil motta en SMS når sykkelen er klar for henting. 

 

 

Tlf: 63 81 34 22

Epost: service@foss-sport.no

 

GRATIS FØRSTEGANGSSERVICE

Ved kjøp av sykkel hos oss tilbyr vi deg en gratis 1.gangsservice på din nye sykkel:

 

- Justering av gir

- Sjekk av bremser

- Smøring av drivlinjen

- Etterstramming av skruer og bolter

- Sikkerhetskontroll av sykkelen

 

*Slitedeler og utgifter i forbindelse med reperasjoner må dekkes av kunden selv. Vi gir beskjed hvis det må gjøres arbeid på sykkelen som ikke dekkes av den opprinnelige servicen. Service på sykler gjøres kun i vår butikk på Strømmen.