Silva Strive Mountain Pack 17+3 XS/S God lagringsplass til lengre turer Silva Strive Mountain Pack 17+3 XS/S God lagringsplass til lengre turer Silva Strive Mountain Pack 17+3 XS/S God lagringsplass til lengre turer Silva Strive Mountain Pack 17+3 XS/S God lagringsplass til lengre turer Silva Strive Mountain Pack 17+3 XS/S God lagringsplass til lengre turer Silva Strive Mountain Pack 17+3 XS/S God lagringsplass til lengre turer Silva Strive Mountain Pack 17+3 XS/S God lagringsplass til lengre turer Silva Strive Mountain Pack 17+3 XS/S God lagringsplass til lengre turer Silva Strive Mountain Pack 17+3 XS/S God lagringsplass til lengre turer Silva Strive Mountain Pack 17+3 XS/S God lagringsplass til lengre turer Silva Strive Mountain Pack 17+3 XS/S God lagringsplass til lengre turer Silva Strive Mountain Pack 17+3 XS/S God lagringsplass til lengre turer Silva Strive Mountain Pack 17+3 XS/S God lagringsplass til lengre turer Silva Strive Mountain Pack 17+3 XS/S God lagringsplass til lengre turer Silva Strive Mountain Pack 17+3 XS/S God lagringsplass til lengre turer Silva Strive Mountain Pack 17+3 XS/S God lagringsplass til lengre turer Silva Strive Mountain Pack 17+3 XS/S God lagringsplass til lengre turer Silva Strive Mountain Pack 17+3 XS/S God lagringsplass til lengre turer

Silva Strive Mountain Pack 17+3 XS/S

God lagringsplass til lengre turer

Varenr:188389
999,-
-+
17 på lager

 Eksperter på langrenn, sykkel & løp

 

 Enkel Retur 

 

 Kunder ga oss 4.8 av 5 på google anmeldelser

BeskrivelseTilbehørAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

 Silva Strive Mountain Pack 17+3

 

Strive Mountain Pack 17+3 er din nye løpevenn med god lagringsplass til lengre turer. Planlegger du å løpe en fjellmaraton eller lengre strekninger der du skal bære med deg alt du trenger på flere dager? Denne løperyggsekken rommer alt det du trenger. Den har i tillegg lav vekt samtidig som den er komfortabel og har det unike Silva Embrace System slik at du kan pakke ryggsekken full og samtidig løpe behagelig i flere timer.

 

Silva Embrace System er et bæresystem som er tatt frem å sørge for at sekken ikke bobler rundt på ryggen når du løper. Det er et dobbelags støttesystem med vinger på sidene som skaper en omsluttende følelse og tre festepunkter som gir ekstra stabilitet. Takket være dette systemet er ryggsekken behagelig å bære og løpe med, og det gjør at sekken sitter godt på ryggen. Silva Embrace System gjør også at vekten fra sekken fordeles på en god måte mellom skuldre, rygg og midje slik at det er behagelig å løpe selv når sekken er fullpakket.

Strive Mountain Pack har et bredt og behagelig hoftebelte og doble stropper over brystet. Sekken har fleksibel plass for pakkingen din med en såkalt rulletopp, (rulleåpning) og kompresjonsstropper. Løperyggsekken stenger dårlig vær ute med en værbestandig rulletopp, forsterket bunn og mindre lommer med glidelås. Heng opp Strive Mountain Pack hvis den er våt, så tørker den raskt. Dette er en ryggsekk for de virkelig lange løpeturene eller helgene der du løper mellom hytter på fjellet med venner.

Strive Mountain Pack har alle egenskaper du trenger når du søker etter trofast selskap på fjellturer eller på de lange løpeturene på sti. Ryggsekken er utrustet med lett tilgjengelige lommer slik at du alltid når det du trenger uten å miste det gode løpetempoet ditt. Det finnes to lommer i mesh på brystet for myke vannflasker (inngår ikke), to lommer med glidelås på hoftebeltet for telefon, vanter eller lue og to lommer på siden av ryggsekken der det er plass til en ekstra jakke eller lignende.

Ryggsekken har en stor lomme og et mindre rom som passer for et hodelyktbatteri. Sekken har et eget rom for drikkeblære (ikke inkludert) der du kan feste blæren i et borrelåsfeste. Det er også egne fester og kroker for drikkeslangen. Ryggplaten er justerbar slik at du kan tilpasse den ut fra følelse og vekt. Det går også an å ta ut ryggplaten slik at du kan bruke den som et sitteunderlag.

Denne ryggsekken er utrustet med fløyte for din egen sikkerhet, samt at den har reflekterende detaljer slik at du syns i mørket. Sekken er også forberedt for hodelyktbatteri, med en egen lomme til det. Produktet kan vaskes i håndvask.

  • 17+3 liter total pakkvolum Pakkevolumet justeres med rulleåpning og kompresjonsstropper.
  • Silva Embrace System Et bæresystem med vinger på sidene som skaper en omsluttende følelse.
  • Værbestandig Med rulleåpning, lommer med glidelås og forsterket bunn, er denne sekken værbestandig.
  • Lett tilgjengelige lommer 2 lommer på brystet og 2 lommer på midjebeltet.
  • Slitesterk, lett og med god pusteevne Materialer av høy kvalitet sørger for god ventilasjon og fukttransport
Tilbehør
Alternativer
Support
Kundeanmeldelser