Silva Trail Runner Free H Hodelykt Lett hodelykt til løping og aktivitet Silva Trail Runner Free H Hodelykt Lett hodelykt til løping og aktivitet Silva Trail Runner Free H Hodelykt Lett hodelykt til løping og aktivitet Silva Trail Runner Free H Hodelykt Lett hodelykt til løping og aktivitet Silva Trail Runner Free H Hodelykt Lett hodelykt til løping og aktivitet Silva Trail Runner Free H Hodelykt Lett hodelykt til løping og aktivitet

Silva Trail Runner Free H Hodelykt

Lett hodelykt til løping og aktivitet

Varenr:168014
779,-Kampanjepris
1 199,-Ordinær pris
-+
15 på lager

 Eksperter på langrenn, sykkel & løp

 

 Fri frakt over kr. 1500,-

 

 Kunder ga oss 4.8 av 5 på google anmeldelser

BeskrivelseSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Silva Trail Runner Free H Hodelykt

Trail Runner Free H er en lett og smidig hodelykt for alle som elsker å løpe. Lyktens egenskaper og lysbilde er optimalisert for løping. Velg Free-H med Hybrid-batterikassetten og Silvas oppladbare hybrid batteri (1,15Ah), om du er en frekvent løper og bruker av hodelykt.

Silvas kjente løperlampe – i ny forkledning. Med den femte generasjonen av Trail Runner presenterer Silva nå en ny teknologi der strømkabelen er intergrert i hodebåndet. Vi kaller dette Free Technology – en hodelyktsopplevelse uten forstyrrende kabler.

Hybrid-batterikassett
Hybrid-batterikassetten kan benyttes enten med Silvas oppladningsbare hybridbatteri (inkludert) eller vanlige AAA- batterier. Batterikasseten har gripevennlig overflate og integrert rødt sikkerhetslys – som bidrar til å gjøre deg ekstra synlig for de som kommer bakfra.

Trail Runner Free H er lett og velbalansert hodelykt, med smidige justeringsmuligheter. Det følger med en flat og myk forlengningskabel som er svært tilføyelig og lite merkbar, slik at man kan velge mellom å ha batteriet på hodet eller bruke forlengningskabel for oppbevaring i en varm lomme eller drikkebelte.

 

 

Support
Kundeanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(1)
Tom12.03.2021Upassende?
Silva Trail Runner Free H HodelyktLett hodelykt til løping og aktivitetStrålende(!) hodelykt til løping, langrenn, tur med hunden. Det oppladbare batteriet sørger for at du alltid kan ha full lading når turen starter, og slipper å gå med halvgodt lys fordi du skal tyne siste rest ut av de godt brukte, alkaliske batteriene. MEN: Du kan også ha med vanlige AAA-batterier i lommen (3 stk) om du er på lang tur og er redd for å gå tom for strøm. Genialt! Lyser godt - tre styrker. Bruker stort sett den mellomste styrken - den høyeste styrken har jeg vel egentlig bare bruk i utforkjøringer på langrennski. Lyser både bredt og langt - du ser godt fremover samtidig som du ser hvor du setter beina. Om du lurer: Til sykling blir nok lyset litt svakt, men det er heller ikke det lykten er designet for. Løp og kjøp!