Dæhlie Herre Racesuit Zemsi S Racingdress til herre - Estate Blue Dæhlie Herre Racesuit Zemsi S Racingdress til herre - Estate Blue

Dæhlie Herre Racesuit Zemsi S

Racingdress til herre - Estate Blue

Varenr:177628
1 749,-Kampanjepris
2 499,-Ordinær pris
-+
6 på lager

 Eksperter på langrenn, sykkel & løp

 

 Enkel Retur 

 

 Kunder ga oss 4.8 av 5 på google anmeldelser

BeskrivelseSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Dæhlie Herre Racesuit Zemsi

Racesuit Zemsi er neste generasjons racingdress benyttet av det norske langrennslandslaget. En tettsittende, svært teknisk hel racesuit med optimal konstruksjon for å sikre god bevegelighet, temperaturregulering og ventilasjon. I samarbeid med kunstnerduoen i Broslo har Dæhlie laget den raskeste og letteste racesuiten noensinne, med en totalvekt på 196,55 g i str L til herre.

Kunstnerne har satt sitt preg på denne konkurransedressen med et moderne print. Racesuiten er produsert i et europeisk materiale spesielt utviklet for Dæhlie. For en mer aerodynamisk fremstilling av det ultratynne, sterke og lette materialet kommer racesuiten med et mønstret stoff med ørsmå strikkede luftlommer. Disse skal være med på å øke aerodynamikken og få en raskere opplevelse under høyintensitetstrening og konkurranse..

Racesuiten inneholder 37,5 ®-teknologien som bidrar til å holde på den ideelle kjernetemperaturen under aktivitet. Partiklene kjøler deg ned når du er varm og danner energi for å varme deg opp når du er kald. Teknologien består av naturlige innebygde partikler i fiberne, disse fanger opp og frigjør fuktigheten opptil 5 ganger bedre enn vanlig polyester. Høyelastiske flatlock sømmer for optimal komfort. Bruken av "bartac" sømmer nederst på ermer og ben gjør det mulig å justere lengden ved å klippe selv.

Support
Kundeanmeldelser