Dæhlie Supreme Wool Jakke Dame L Teknisk langrennsjakke med ull-Cash Blue Dæhlie Supreme Wool Jakke Dame L Teknisk langrennsjakke med ull-Cash Blue Dæhlie Supreme Wool Jakke Dame L Teknisk langrennsjakke med ull-Cash Blue Dæhlie Supreme Wool Jakke Dame L Teknisk langrennsjakke med ull-Cash Blue

Dæhlie Supreme Wool Jakke Dame L

Teknisk langrennsjakke med ull-Cash Blue

Varenr:166131
1 200,-Kampanjepris
2 999,-Ordinær pris
-+
1 på lager

 Eksperter på langrenn, sykkel & løp

 

 Enkel Retur 

 

 Kunder ga oss 4.8 av 5 på google anmeldelser

BeskrivelseSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Dæhlie Supreme Wool Jakke Dame - Cashmere Blue

Dæhlie Jacket Supreme med ull er en teknisk toppjakke innen langrennsbekledning, ment for trening med moderat til høy intensitet i kaldere vær.

 

Jakken er laget i et 3-lags softshellmateriale med vind- og vannavvisende front. Innvendig fòr av ullblanding, med hele 47% ull, for optimal temperaturregulering på kaldere dager. Materialet med ullblanding er oppgradert med ny struktur, noe som gir bedre ventilasjon i tillegg til bedret isolasjonsevne. Elastiske stretchpaneler av polyknit blandet med ull under ermene og på ryggen for god bevegelighet og ventilasjon. Stretchpanelet på ryggen har ørsmå hull for å optimalisere fukttransport og lufting. Refleksdetaljer for økt synlighet både i front og bak på jakken. Ermene er formsydd for best mulig passform. To håndlommer i front med glidelås. Bionic Finish Eco® gir holdbarhet i materialet, både i form av fargenes holdbarhet og dens evne til å tåle vær.

 

 Main fabric: 47% Wool, 21% Polyester, 27% Polyamid, 5% Elastane 2nd fabric: 31% Wool, 66%Polyester, 3% Spandex

Support
Kundeanmeldelser