68720 68720 68720 68720

Garmin Tacx Neo 2T Smart Rulle

Stillegående og sterk sykkelrulle T2875

Varenr:166661
13 998,-Kampanjepris
15 599,-Ordinær pris
-+
4 på lager

 Eksperter på langrenn, sykkel & løp

 

 Rask levering & god kundeservice

 

 Kunder ga oss 4.8 av 5 på google anmeldelser

BeskrivelseAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Garmin Tacx NEO 2T Smart Trainer

Det beste innen innendørstrening har blitt enda bedre! Med et forbedret design og oppdaterte komponenter gir NEO 2T Smart-rullen deg en mer realistisk opplevelse, analyse av pedaltråkk med mer.


 

STILLEGÅENDE

Nydesignede magneter har gjort NEO 2T Smart mye mer stillegående. Den interne luftforskyvningen og vibrasjonene reduseres, noe som gir en svært stillegående rulle.

EN MER KOMFORTABEL SYKKELTUR

NEO 2T Smart reagerer umiddelbart på endringer i hastighet eller stigningsgrad, gjør det mulig å bevege seg til høyre og venstre og følger kroppens naturlige bevegelser.

DYNAMISK TREGHET

Enheten har dynamisk treghet, som kontrollerer massetreghet og kompenserer for vekt, hastighet og helningsvinkel, for å gi deg en mer realistisk sykkelturfølelse.

VEIFØLELSE

Denne funksjonen fungerer sammen med Tacx-programvare eller Zwift-appen for å få rullen til å vibrere og simulere følelsen av å sykle på forskjellige veier, for eksempel brostein og grus.

EN SVÆRT REALISTISK OPPLEVELSE

Når enheten er koblet til en ekstern strømkilde, simulerer den en sykkeltur i nedoverbakke helt nøyaktig.

 

FORBEDRET ANALYSE AV PEDALTRÅKK

NEO 2T Smart kombinerer sykkeldynamikk med en standard ANT+®-tilkobling. Det gjør at du kan analysere pedaltråkket ditt via en tredjeparts programvare, blant annet programvaren på Edge®-sykkelcomputerne.

ROBUST LAGET

NEO 2T Smart har et nytt motordesign som gir mer kraft ved lave hastigheter, noe som igjen gir en svært forbedret sykkelturfølelse når du klatrer eller akselererer.

SPURTKLAR

32 integrerte neodymmagneter gir høy bremsekraft og høye kraftnivåer. NEO 2T Smart sikrer maksimal stabilitet, selv under eksplosive spurter på opptil 2,200 watt.

KLATRE HØYERE

Få mest mulig ut av de intense treningsøktene dine ved å trene i realistisk simulerte bakker med en stigningsprosent på opptil 25%.

NØYAKTIG OG PÅLITELIG

Hold oversikt over ytelse og fremgang med pålitelige og konsekvente målinger – du trenger ikke å kalibrere noe. Disse målingene består blant annet av kraft, hastighet og pedalfrekvens, målt med en nøyaktighet innenfor 1%.

 

SPESIFIKASJONER

Fysiske mål: 575 x 75 0mm

Vekt: 21,5 kg

Høyde: 55 mmAlternativer
Support
Kundeanmeldelser