Sweet Fluxer Mips Hjelm M/L Lett, ventilert og komfortabel, BRWHT Sweet Fluxer Mips Hjelm M/L Lett, ventilert og komfortabel, BRWHT Sweet Fluxer Mips Hjelm M/L Lett, ventilert og komfortabel, BRWHT Sweet Fluxer Mips Hjelm M/L Lett, ventilert og komfortabel, BRWHT Sweet Fluxer Mips Hjelm M/L Lett, ventilert og komfortabel, BRWHT Sweet Fluxer Mips Hjelm M/L Lett, ventilert og komfortabel, BRWHT

Sweet Fluxer Mips Hjelm M/L

Lett, ventilert og komfortabel, BRWHT

Varenr:187723
1 999,-
-+
5 på lager

 Eksperter på langrenn, sykkel & løp

 

 Enkel Retur 

 

 Kunder ga oss 4.8 av 5 på google anmeldelser

BeskrivelseAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Sweet Fluxer Mips Hjelm

 

Fluxer Mips hjelmen er spesielt utviklet for å nyte lange, varme sykkelturer med bratte hellinger uten å overopphetes. Denne hjelmen har den perfekte balansen mellom lettvekt, godt ventilert og ekstrem komfort for stilbevisste og seriøse sykelister.

 

Fluxer Mips hjelmen er spesielt utviklet for å nyte lange, varme sykkelturer med bratte hellinger uten å overopphetes. Denne hjelmen har den perfekte balansen mellom lettvekt, godt ventilert og ekstrem komfort for stilbevisste og seriøse sykelister. Utstyrt med flere store ventilasjonsåpninger som er strategisk plassert for maksimal luftstrøm, og vår unike STACC-ventilasjonssystem som sørger for at du holder deg kjølig og komfortabel selv på de varmeste dagene. Den avanserte konstruksjonen har ribber som står vinkelrette gjennom interiøret og gir ekstra støtabsorbering. Hjelmen er også utstyrt med Mips® Air Node-teknologi der friksjonslaget er laminert til komfortputen og gir enestående komfort, samtidig som at den reduserer rotasjonsbevegelsen mot hodet ved visse skrå påvirkninger. Det integrerte 360 Occigrip Fit-systemet sikrer at hjelmen sitter godt og sikkert på hodet ditt og tillater bredde- og høydejustering mens du er på farten. Hjelmen er designet for å integreres sømløst med Sweet Protection-sportsbriller, og inkluderer eyewear grippers som holder brillene trygt på plass på toppen av hjelmen.

 

 • Ekstremt godt ventilert med flere store ventilasjonsåpninger
 • STACC-ventilasjon som sørger for at du holder deg komfortabel, selv på varme dager.
 • Vinkelrette ribber mellom ventilasjonen for økt støtbeskyttelse
 • Mips® Air Node som reduserer rotasjonsbevegelsen mot hodet ved visse skrå påvirkninger, og minsker risikoen for hjernerystelse og hodeskader.
 • Forbedret passform
 • Integrert 360 Occigrip Fit-system med enkel høyde- og breddejustering
 • Kompatibel med oppsatt hår
 • Spesielt designet for å brukes sammenn med Sweet Protection-sportsbriller
 • Eyewear grippers som gir deg muligheten til å faste brillene foran på hjemen
 • Avtakbar komfortpute foran
 • Oppfyller og overgår både CPSC 1203 og EN1078-standardene (dobbelsertifisering)

 

Mips:

Mips er et rotasjonsstyringssystem som er spesielt utviklet og designet til å være det letteste systemet tilgjengelig. Det bidrar til å redusere rotasjonskreftene som treffer hodet ved et støt eller en kollisjon.

Alternativer
Support
Kundeanmeldelser