Specialized Tero 4.0 EQ L Elsykkel med lang rekkevidde Specialized Tero 4.0 EQ L Elsykkel med lang rekkevidde Specialized Tero 4.0 EQ L Elsykkel med lang rekkevidde Specialized Tero 4.0 EQ L Elsykkel med lang rekkevidde Specialized Tero 4.0 EQ L Elsykkel med lang rekkevidde Specialized Tero 4.0 EQ L Elsykkel med lang rekkevidde Specialized Tero 4.0 EQ L Elsykkel med lang rekkevidde

Specialized Tero 4.0 EQ L

Elsykkel med lang rekkevidde

Varenr:187963
39 999,-Kampanjepris
53 000,-Ordinær pris
Størrelse sykkel
M
L
Vis varianter som liste
-+
1 på lager

 Eksperter på langrenn, sykkel & løp

 

 Enkel Retur 

 

 Kunder ga oss 4.8 av 5 på google anmeldelser

BeskrivelseSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Turbo Tero 4.0 EQ

Turbo Tero betyr én ting: Du kommer til å trenge et større kart. Med en rekkevidde som gjør at du kan sykle hvor som helst, er denne dempede elsykkelen klar for eventyr. I tillegg har den nok oppbevaringsplass til å pakke inn litt komfort i terrenget, slik at det blir enklere enn noensinne å oppdage nye eventyr. Det eneste spørsmålet som gjenstår er hvor du skal?

 

Leter du etter en pendlersykkel du kan ta med på tur? En touring-sykkel som kan frakte last? Da har du funnet den. Tero er kort sagt ustoppelig. Terrængående hjul og dekk, kraftige hydrauliske skivebremser og en gaffel med full demping gjør hver eneste tur til et eventyr, enten du sykler på grusveier eller cruiser gjennom betongjungelen.

 

KRAFTIG: Det er deg, bare raskere. Turbo Full Power-systemet registrerer kraften du bruker på pedalene og forsterker innsatsen din opptil fire ganger for en opplevelse som gjør det enkelt å komme seg opp enhver bakke eller til ethvert mål. Bokstavelig talt.

 

KOMFORTABEL OG TRYGG: Både kroppsposisjon og kjøreegenskaper er optimalisert for å gi deg alt du trenger: komfort, trygghet og kontroll. Kontroller farten med hydrauliske skivebremser, og hold kontrollen med større dekk som gir bedre veigrep ved svinging og stopp i alle typer terreng.

 

TURBO: Hjertet i Tero er Turbo-teknologien. Det avanserte og integrerte elsykkelsystemet gir en enestående kombinasjon av kraft, naturlig følelse, tyverisikringsfunksjoner, treningstips, fullfunksjons sykkelcomputer og mye mer.

 

SIKKER: Tero har tyverisikring på lås. Motvirk potensielle sykkeltyver ved å deaktivere motoren med et knappetrykk, slik at ingen kan slå på motoren igjen uten din personlige pin-kode. For ytterligere beskyttelse kan du låse batteriet i sykkelen eller ta det med deg for å gjøre sykkeltyver til skamme.

 

STØYSVAG: Turbo Full Power-motoren gir jevn, stillegående og sømløs forsterkning for stillegående sykling i alle typer terreng.

 

Hastighetsgrensen der motoren slutter å støtte, kan variere betydelig fra region til region og er basert på lokale krav. Den kan også påvirke rekkevidden: en høyere fartsgrense kan føre til kortere rekkevidde.

  • Turbo Full Power 2.0-motor og 710 Wh-batteri - Integrert i aluminiumsrammen på Tero 4.0 firedobler de effektivt din egen kraft, og gir deg nok watt til å klare de bratteste stigningene på kort tid, og nok ekstra muskler til at du kan bære et fjell av eventyrutstyr, matvarer, barn og dagdrømmer uten å bli svett. Det er deg, bare raskere. Men det som virkelig skiller denne motoren fra resten, er hvor effektivt og sømløst den smelter sammen med din egen innsats.
  • Specialized-appen og MasterMind- Med Specialized-appen kan du skreddersy Teros effektnivåer etter dine preferanser - alle de tre standard effektmodusene kan justeres nesten uendelig for å dekke dine behov for effekt og rekkevidde. MasterMinds MicroTune-funksjon kan justere effektnivåene i trinn på 10 %, slik at du kan tilpasse rekkevidden til dine behov.
  • Teros terrengsykkel-DNA - Teros komponenter er skreddersydd for å forbedre kontroll og selvtillit. Aggressive, men lettrullende 29"-hjul med 2,3" Ground Control-dekk gir godt grep i alle situasjoner, SRAM-skivebremser gir god bremsekraft, 110 mm fjæringsvei foran jevner ut stien, og en dropper-setepinne er der for deg som virkelig trenger å komme ned i teknisk terreng.
  • Turbo System Lock - Bruk Specialized-appen til å deaktivere sykkelens motor og aktivere bevegelsessensoralarmen. Når motoren er låst, kan den bare aktiveres igjen av eieren.
  • Utstyrt med DRYTECH-skjermer, LED-lykter foran og bak og et HD-stativ med 27 kg kapasitet bak. Det bakre bagasjebrettet er kompatibelt med barneseter, og sykkelen er godkjent for å trekke en tilhenger med gjennomgående aksel.
  • Lang rekkevidde - med en rekkevidde på opptil 140 km eller 6,5 timer på én lading (eco-modus).
Support
Kundeanmeldelser