Silva Vest Strive 5 XS Løpevest for langturer og konkurranser Silva Vest Strive 5 XS Løpevest for langturer og konkurranser Silva Vest Strive 5 XS Løpevest for langturer og konkurranser Silva Vest Strive 5 XS Løpevest for langturer og konkurranser Silva Vest Strive 5 XS Løpevest for langturer og konkurranser Silva Vest Strive 5 XS Løpevest for langturer og konkurranser Silva Vest Strive 5 XS Løpevest for langturer og konkurranser Silva Vest Strive 5 XS Løpevest for langturer og konkurranser Silva Vest Strive 5 XS Løpevest for langturer og konkurranser Silva Vest Strive 5 XS Løpevest for langturer og konkurranser Silva Vest Strive 5 XS Løpevest for langturer og konkurranser Silva Vest Strive 5 XS Løpevest for langturer og konkurranser

Silva Vest Strive 5 XS

Løpevest for langturer og konkurranser

Varenr:188959
999,-
-+
4 på lager

 Eksperter på langrenn, sykkel & løp

 

 Enkel Retur 

 

 Kunder ga oss 4.8 av 5 på google anmeldelser

BeskrivelseAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

 Silva Vest Strive 5

 

Strive 5 Vest er den perfekte løpevesten for langturer og konkurranser. Det stilrene designet i materiale som puster, har et pakkvolum på 5 liter og smarte funksjoner som gir en allsidig brukervennlighet. Vesten er en oppdatert versjon av storselgeren Strive Light Black 5. Nye Strive 5 Vest er hele 24% lettere, har forbedret passform, feste for løpestaver og finnes i fire størrelser og to farger: svart og grønn.

Allsidig løpevest for langturer og konkurranser
Nyt en myk og lett følelse under trening og løp. Strive 5 Vest er laget i et fleksibelt ripstop-materiale og 3D mesh som puster og effektivt transporterer bort fukt. Den har en forbedret passform der du kan velge mellom fire størrelser (XS-L) og to farger: svart og grønn.

Smarte detaljer, lommer og reimer
Med 5 liter pakkvolum rommer Strive 5 det du trenger under langturen eller konkurransen. På forsiden har du to lommer for flasker med justerbare reimer, og to lommer med glidelås, den ene med nøkkelkrok. Vesten har tre tilgjengelige lommer i mesh, to foran og en bak, og et stort rom for drikkeblære eller utstyr. Fest hodelykten på forsiden, oppbevar batteriet i en elstisk lomme bak og tre forlengelseskabelen gjennom kabelutgangene på skuldrene. Løpevesten har også refleksdetaljer, fløyte og reimer for løpestaver.

Løpevest med feste for løpestaver
Opplev friheten av å løpe med løpestaver innenfor rekkevidde. De fire flyttbare og justerbare festereimene holder stavene på plass. Strive 5 Vest er kompatibel med stavfestet Strive Quiver som gjør at du enkelt kan plassere stavene vertikalt, horisontalt eller krysset - valget er ditt.

Alternativer
Support
Kundeanmeldelser