Silva Strive Ultra Light XS/S Lett og smidig løpevest - Black Silva Strive Ultra Light XS/S Lett og smidig løpevest - Black Silva Strive Ultra Light XS/S Lett og smidig løpevest - Black Silva Strive Ultra Light XS/S Lett og smidig løpevest - Black Silva Strive Ultra Light XS/S Lett og smidig løpevest - Black Silva Strive Ultra Light XS/S Lett og smidig løpevest - Black Silva Strive Ultra Light XS/S Lett og smidig løpevest - Black Silva Strive Ultra Light XS/S Lett og smidig løpevest - Black

Silva Strive Ultra Light XS/S

Lett og smidig løpevest - Black

Varenr:176836
519,-Kampanjepris
649,-Ordinær pris
-+
2 på lager

 Eksperter på langrenn, sykkel & løp

 

 Enkel Retur 

 

 Kunder ga oss 4.8 av 5 på google anmeldelser

BeskrivelseSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Silva Strive Ultra Light Løpevest - Black

Lett og smidig løpevest fra Silva. Denne løpevesten er produsert i et tynt materiale som har god ventilasjon og svettetransport.
Strive Ultra Light har fire rom foran på vesten så du lett kan nå det du trenger under løpeturen. To av rommene rommer Silvas myke vannflasker (inngår ikke), og holdes på plass av kompresjonsstrikker. De andre to rommene er perfekte for gels og barer. Ytterligere to rom finnes på siden av vesten; en i mesh og et rom med glidelås. Rommet med glidelås er perfelt til telefon, da dette er vanntett. Rommet på ryggen er i en mellomstor størrelse og gir plass til en ekstra jakke eller et hodelyktbatteri.

Dette er en lettvektvest med en behagelig følelse. Doble stropper over brystet gir en fleksibel og god passform, og løpevesten puster takket være det tynne materialet. Materialvalget og detaljene er av høy kvalitet slik at du skal kunne løpe mange runder og mange mil med vesten.

Strive Ultra Light finnes i tre størrelser: XS/S (139 g), M (157 g) og L/XL (178 g).

Support
Kundeanmeldelser