Saucony Dame Endorphin Pro 3 39 Lett og rask løpesko med karbonplate Saucony Dame Endorphin Pro 3 39 Lett og rask løpesko med karbonplate Saucony Dame Endorphin Pro 3 39 Lett og rask løpesko med karbonplate Saucony Dame Endorphin Pro 3 39 Lett og rask løpesko med karbonplate Saucony Dame Endorphin Pro 3 39 Lett og rask løpesko med karbonplate

Saucony Dame Endorphin Pro 3 39

Lett og rask løpesko med karbonplate

Varenr:180009
2 900,-
-+
3 på lager

 Eksperter på langrenn, sykkel & løp

 

 Fri frakt over kr. 1000,-

 

 Kunder ga oss 4.8 av 5 på google anmeldelser

BeskrivelseTilbehørAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Saucony Dame Endorphin Pro 3

Saucony Endorphin Pro 3 har fått mange gode oppgraderinger. Overdelen er fortsatt bred. Nå er mesh’et enda tynnere, men sitter fremdeles tett på foten. Individuelle støttebånd i mellomfoten gir en tett passform. Mellomsålen er noen mm tykkere. Skummet er fremdeles PWRRUN PB, men det oppleves som en bedre kombinasjon av støtdemping og respons.

Innkapslet i mellomsålen ligger en S-formet karbonplate som stabiliserer skummet. Sammen med Speed Roll-teknologien gir det en aggressiv Rocker-konstruksjon og gjør at stegavviklingen skjer enda mer effektiv. Yttersåle med slitegummi der det trengs.

Saucony Endorphin Pro 3 er blitt en enda raskere konkurransesko for alle distanser fra 5km til maraton. Også et godt alternativ til hurtige langturer og intervaller.

 

Funksjoner

Kategori: Nøytral

Resirkulert materiale: Overdel, Skoeske

Støtdemping: PWRRUN PB mellomsåle, PWRRUN PB innersåle

Drop: 8 mm (39,5/31,5)

Vekt: Herre 204 g/Kvinne 176 g

Yttersåle: XT900 gummi

Andre funksjoner: S-buet karbonfiberplate, SPEEDROLL-teknologi, FORMFIT-passform

Tilbehør
Alternativer
Support
Kundeanmeldelser