Grunnpreparering Langrennski Enkel grunnprepp av langrennski Grunnpreparering Langrennski Enkel grunnprepp av langrennski Grunnpreparering Langrennski Enkel grunnprepp av langrennski Grunnpreparering Langrennski Enkel grunnprepp av langrennski Grunnpreparering Langrennski Enkel grunnprepp av langrennski

Grunnpreparering Langrennski

Enkel grunnprepp av langrennski

Varenr:152700
500,-
-+
100+ på lager

 Eksperter på langrenn, sykkel & løp

 

 Enkel Retur 

 

 Kunder ga oss 4.8 av 5 på google anmeldelser

BeskrivelseTilbehørAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Fluorfri Grunnpreparering; Metting + Dagsaktuell Glider

Grunnpreparering av langrennski er viktig når de er nye eller nyslipt. Dette øker også levetiden og egenskapene til skisålen. Etter en slik behandling er skiene klare til bruk og mangler kun festesmurning.

Dennne grunnpreppen anbefales på alle ski, fra skøyteski til felleski.

 

Inneholder:

  • Mettevoks (infrarød metting)
  • Dagsaktuell glider uten fluor
Tilbehør
Alternativer
Support
Kundeanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(1)
Grunnpreparering LangrennskiEnkel grunnprepp av langrennskiNy som jeg er på skøyteski følger jeg fortsatt teknikkkurset som beskrevet i Disneys BAMBI, stavene opp og frem så langt det lar seg gjøre, 70% av egenvekt rett over hælene og balansepunktet der det hører hjemme, nemlig i center av hele butikken. Med to små barn ligger det i kortene at vi tidvis må aktivisere hverandre og i politisk korrekthets mulm og mørke innebærer dette også skigåing. Jeg har alltid vært en relativt aktivt mann LES fotball, Golf, Tennis og Rugby, men ski har kanskje ikke vært min største fascinasjon. Livet er en utfordring tenkte jeg og valgte å kjøpe skøyteski for 7 år siden. Da jeg tidligere i år bestemte meg for å ta de i bruk var jeg av oppfatningen at ski var som cognac, at de helst skulle stå noen år i garasjen "for å få satt seg litt", dette kan jeg bekrefte at ikke er tilfelle, når jeg dyktig kunne observere at glievnen til junior på parkeringsplassen i Marikollen iført cheroxstøvler overgikk glievnen på mine ski i sporet spurte jeg en kamerat om enkle råd om hva jeg skulle gjøre. Svaret var krystallklart "lever de på Strømmen og betal 400 kr så har du nye ski igjen". Fulgte rådet umiddelbart og fikk tilbakelevert noe livsfarlige greier, jeg har nå blitt han fyren som helst bare går i motbakke, det blir fin trening av det, men spesielt sosialt er det vel ikke.