Skiservice Slip - FS Violett 0C -12C Skiservice Slip - FS Violett 0C -12C Skiservice Slip - FS Violett 0C -12C Skiservice Slip - FS Violett 0C -12C

Skiservice Slip - FS Violett

0C -12C

Varenr:127910
500,-
-+
100+ på lager

 Eksperter på langrenn, sykkel & løp

 

 Enkel Retur 

 

 Kunder ga oss 4.8 av 5 på google anmeldelser

BeskrivelseTilbehørSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Foss Sport Slip av langrennski

Hos Foss Sport har vi en av verdens beste slipemaskiner! Wintersteiger NC maskin lager akkurat den sliper vi ønsker. Den stilller inn finheten på micromillimeter og lager en finish som er meget høy.

 

En god maskin er likevel bare en del av jobben. Vi ser og erfarer at den som gjør jobben er vel så viktig, dvs at man må ha høy kunnskap om typer slip og kunne se når skien er ferdig planslipt og klar for å sette toppstrukturen. Vi jobber hele tiden med tester av sliper for til enhver tid å ligge langt fremme. Vi mener selv at vi har meget gode sliper til veldig mange ulike fører. Vi har valgt å skille vårer sliper på farger for at det skal være enkelt å holde orden på de ulike slipene.

 


FS Grønn
Kaldslip som egner seg best på finkornet, kald snø.-10--20


FS Blå
Medium fin slip. Fungerer bra på kald kornet og ny snø. -4—15 grader


FS Violett
Vår “universalslip” over noen. Dekker det meste mellom 0 til -12 grader. Dette er vår mest solgte slip.


FS Rød
0-føreslip


FS Gul
Våt ny og gammel snø +2-+10 grader

 

Hvilken slip du bør velge avhenger selvfølgelig av antall par ski du har. Har du kun et par må ikke dette slipes for grovt. Det er lettere å rille mot fuktigere forhold enn motsatt. Vårt mål er å produsere sliper som er enkle å tilpasse ulike forhold ved hjelp av manuelle strukturer.

Kom gjerne innom og ta en prat så kommer vi gjerne med anbefalinger.


Priser:*

Nye ski:           Kr. 500,-

**Brukte ski:       Kr. 700,-


*Skiene må være renset før levering

** Å slipe brukte ski tar mer tid da skiene ofte må planes før vi kan sette struktur. Derav høyere pris.

 

Tid for innlevering til slip

Ski som leveres senest mandag kan hentes onsdag fra 16:00. Dvs ski som leveres fra torsdag-mandag har utlevering onsdag fra 16:00.

Ski som leveres senest onsdag kan hentes fredag fra 16:00.

 

Tilbehør
Support
Kundeanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(2)
Skiservice Slip Av LangrennskiVi sliper dine langrennskiSom en anden andmelse sagde før mig.. Kan næsten ikke siges bedre. Dog var mit slip på nye ski. Min opplevelse var at jeg hadde nye mere glid i skien end de fleste på løypa. Jeg anbefaler
Skiservice Slip Av LangrennskiVi sliper dine langrennskiDet var oppe til vurdering å kjøpe seg nye ski fordi jeg har brukt mine Fischer ski relativt mye i løpet av 7 år. Grunnet kostnadsmessig hensyn falt valget på å slipe de ned for å få vekk sår, samt mette de opp, sette ny struktur i de og glidet de opp igjen. Slipe de ned har ingen normale mennesker verktøy til å få gjort (så vidt meg bekjent), sette struktur vet jeg at en del gjør selv, men jeg er ikke en av de, mette de opp og glide de skulle jeg vel kanskje klart selv, men like greit at FOSS teamet gjorde det når de først hadde skiene inne tenkte nå jeg. Jeg var ikke overrasket om at det kom til å bli fryktelig mye bedre ski av å få dette gjort, men å i praksis få utlevert nye ski var en overraskelse. Jeg kjente det når jeg fikk de overlevert at dette var noe annet, noe veldig veldig annet. Mine fischer ski har aldri vært så kjappe noen gang, første "RUN" jeg hadde var på skiskytterstadioen i Drangedal, knivskarpt cordpreppa anlegg med påskesnø. Fattet i korthet "det var som å gå på glass", jeg trodde ikke det var sant at det kunne være så vannvittig forskjell. En ting er selvfølgelig at traseen ikke er så altfor krevende å gå i, men mengden eller mangel på innsats for å få disse "nye" skiene til å respondere var helt banebrytende overraskende, det regelrett spant avgårde. Det blir nye ski til neste sesong og disse skal rett i preppemaskinen til FOSS gjengen før de får møte snø for første gang det er helt skuddsikkert.