AirTrim Kuldemaske Kuldemaske for kalde dager AirTrim Kuldemaske Kuldemaske for kalde dager

AirTrim Kuldemaske

Kuldemaske for kalde dager

Varenr:123125
690,-
-+
13 på lager

 Eksperter på langrenn, sykkel & løp

 

 Enkel Retur 

 

 Kunder ga oss 4.8 av 5 på google anmeldelser

BeskrivelseTilbehørAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

AirTrim Kuldemaske

Ved innånding varmes luften opp i filteret og dermed beskytter du luftveiene fra kulden.

 

Airtrim pustemaske er laget av formstøpt skum som dekker både nese og munn. Derfor er Airtrim ekstra komfortabel og varm i forhold til andre varmevekslere på markedet. Filtrene blir fuktige ved kontinuerlig bruk, derfor er det lurt og jevnlig blåse ut fuktighet med kraftig utpust. Våte filtere er skjøre, så det er viktig og alltid tørke og oppbevare masken tørt etter bruk. Ta med tørre reservefiltre for lange treningsøkter og for lengre fjellturer. Airtrim passer for deg som er følsom for kald luft og utøver sport i kaldt vær eller arbeider utendørs i vind og kulde.

 

Sport-, racing och astmafilter
Airtrim kuldemaske leveres med to filtere. Ett sportsfilter som egner seg spesielt til vintertrening, og ett racingfilter med lavere luftmotstand for trening med høy intensitet.

 

Det finnes også eget astmafilter for personer som sliter ekstra med kulden. F.eks personer med astma, kols eller hjertekrampe.

Tilbehør
Alternativer
Support
Kundeanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(1)
Odd06.01.2024Upassende?
AirTrim KuldemaskeKuldemaske for kalde dagerHei.har vore fornøgd med denne heilt til eg må bruke briller heile tida .da er de store problemer med dogg på brillene.Er de løsning for dette???