Eksperter på ski sykkel og løp

Hvorfor velge Foss Sport Sykkelverksted?Hos Foss Sport har vi gjennom flere år hatt et sykkelverksted med høy kompetanse. Dette er noe vi hele tiden utvikler oss på for at du som kunde skal føle deg enda tryggere og oppnå den beste mulige servicen.

 

Våre sykkelmekanikere er svært dyktige og har mange år med erfaring bak seg. En av våre mekanikere er Geir Lien, en meget dyktig mekaniker og om mulig enda bedre terrengsyklist. Dette er med på å styrke vår posisjon som en av de ledene butikkene innenfor sykkel.

Servicepakker Sykkel

Servicepakke Sykkel Tur

Servicepakke Sykkel Trening

Servicepakke Sykkel Racing

 

Enkeltarbeid sykkelverksted prisliste

Sykkeltilpasning

 

Foss Sport var en av de første butikkene i landet til å begynne med Specialized sitt eget BG Fit (Body Geometry Fit). Sykkeltilpassningen tar utgangspunkt i rytterens fleksibiliteter og ønsket sittestilling. Vi har flere svært dyktige sykkeltilpassere og vi kan garantere deg en god opplevelse på sykkelen etter du har vært hos oss for en tilpassning. Vi tilpasser alle sykkeltyper.

Tilpassningen tar mellom 1,5 - 3 timer og koster Kr. 2500,-
 

For mer informasjon og bestilling av time kontakt oss på tlf: 63 81 34 22 eller e-post.

 

Sykkeltilpasning

 

 

Trond Håkon Trondsen, Team Coop:

"For meg som bruker over 1000 timer i året på trening er optimalisering av sittestilling viktig både for å oppnå maksimal kraftutnyttelse, og for å unngå skader. Sykkeltilpasning hos Foss Sport har ved enkelte anledninger sørget for å få meg tilbake i trening da jeg var skadet på grunn av gal innstilling på sykkel og sykkelsko. Før trodde jeg at smerter som satt seg i korsryggen og ned i beina ved høy belastning i aggressiv sittestilling var noe jeg måtte leve med. Før sesongen 2018 har jeg fått hjelp til å optimalisere posisjonen slik at jeg kan sitte aerodynamisk over lengre tid uten å miste kraft i beina som følge av smerter. Dette har vært utrolig viktig for meg, spesielt i de avgjørende fasene av ritt der farten er høy og luftmotstanden stor."

 

Resultater:
Seier Ringerike GP

Seier Scandinavian race

Tour of Norway, 4x topp 10 etapper

Henrik Kristoffersen, Alpinist

 

"Jeg har alltid vært veldig interessert i sykling, så jeg har syklet veldig mye i treningsarbeidet. Da er det viktig å sitte riktig på sykkelen slik at man unngår skader ved feil sittestilling og man får mer ut av syklinga. Jeg har hatt et veldig godt forhold til Foss Sport siden jeg var yngre, og det er et fantastisk miljø i butikken med mye utrolig flinke folk!"

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.