Specialized SW Torch RD Landeveissko 39 Ny toppmodell landeveissko Black Specialized SW Torch RD Landeveissko 39 Ny toppmodell landeveissko Black Specialized SW Torch RD Landeveissko 39 Ny toppmodell landeveissko Black Specialized SW Torch RD Landeveissko 39 Ny toppmodell landeveissko Black Specialized SW Torch RD Landeveissko 39 Ny toppmodell landeveissko Black

Specialized SW Torch RD Landeveissko 39

Ny toppmodell landeveissko Black

Varenr:182016
3 920,-Kampanjepris
4 900,-Ordinær pris
-+
1 på lager

 Eksperter på langrenn, sykkel & løp

 

 Enkel Retur 

 

 Kunder ga oss 4.8 av 5 på google anmeldelser

BeskrivelseTilbehørAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Specialized SW Torch Road Landeveissko

S-Works Torch er den siste utviklingen av den mestvinnende skoen innen sykkelsport. Ved å bruke kroppsgeometri sammen med biomimicry, datavitenskap og obsessivt håndverk, konstruerte vi en sko som var så gjennomtenkt konstruert at du glemmer at du har den på deg.

Ved å utnytte datavitenskap, foredlet vi hver eneste detalj av S-Works Torchs overdel for forbedret passform og ytelse. BOA®-kabelen flyttes ned og vinkles, forhindrer løft på foten og gir kraftforsterkende struktur samtidig som uønsket press eller kleming elimineres. Adaptive materialer tillater naturlig bevegelse av foten der det er nødvendig for komfort, mens datadrevet soneforsterkning holder foten sikret for skarp kraftlevering og optimal effektivitet.

Veiledet av mer enn 100 000 fots skanninger fra våre RETÜL-tilpasningsdata, erkjente vi at både en standard og en bred karbonbunnplate best ville tjene spekteret av menneskelige fotformer. En intern I-Beam gir stivhet og styrke, og eliminerer behovet for ekstra avstivning. Resultatet er en vektreduksjon på 20 gram, forbedret effektivitet og umiddelbar kraftoverføring.

Etter RETÜL biomekaniske data, skapte vi en asymmetrisk hælskål som støtter naturlig knejustering og gir rytterne det positive hold, samtidig som komforten forbedres ved å gi mer plass til akilleshælen.

 

Høydepunkter

  • Ny overdel har forsterkning i nøkkelsoner, samtidig som den tilbyr tilpasningssoner for å skape en forsvinnende passform på foten.
  • Basert på data samlet inn fra Retül-fotskanninger, er den nye bunnplaten 4 mm bredere ved kulen enn forrige generasjon av S-Works 7-sko.
  • Ved å optimere konstruksjonen er den nye karbonplaten 20 g lettere enn S-Works 7. En intern "I-Beam" sikrer at den opprettholder samme stivhet som forrige generasjon.
  • En oppdatert lest bruker Retül-data for bedre å matche formen på rytternes føtter, og skråner mer mot sidesiden for å gi en tettsittende passform nær foten.
  • Asymmetrisk hælteller støtter den mediale siden mens den fjerner materiale fra sidesiden, noe som gir mulighet for en lavere krage.
  • Oppdatert BOA®-kabelføring forbedrer låsingen samtidig som det reduserer trykket over fremre ankelbånd.
  • Uavhengig BOA® S3-Snap Fit-system i legering for mikrojustering underveis, støttet av BOA®-garantien.
  • Klossemuttere i titanlegering kan rotere for å plassere pedalen/klossene 5 mm bakover. Tre-bolts klossmønster passer til alle store veipedaler.
  • Sklisikker, utskiftbar hælbane med innvendige skruer for sikkerhet.
  • *** VIKTIG FOR BRED PASSFORM*** den nye bunnplaten er 4 mm bredere enn standardbredden (8 mm bredere enn S-Works 7).
Tilbehør
Alternativer
Support
Kundeanmeldelser