Specialized Dekk Fast Trak Control T7 29 Terrengdekk til grus med T7 29x2.35 Specialized Dekk Fast Trak Control T7 29 Terrengdekk til grus med T7 29x2.35

Specialized Dekk Fast Trak Control T7 29

Terrengdekk til grus med T7 29x2.35

Varenr:175474
440,-
-+
20+ på lager

 Eksperter på langrenn, sykkel & løp

 

 Enkel Retur 

 

 Kunder ga oss 4.8 av 5 på google anmeldelser

BeskrivelseTilbehørAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Specialized Fast Trak Control T7 29"

Fast Trak Control 2Bliss Ready T7 har blitt synonymt med raske og lette dekk som er i stand til å håndtere de mest tekniske banene og de mest utmattende forholdene. Denne modellen omdefinerer det som ble antatt mulig med en slitebanedesign for terrengsykling. 

Block-In-Block-designet bruker en høyere tilpasningsbar indre blokk for å feste mot bakken og gripe for trekkraft. Den større ytre strukturen støtter den indre blokken for ekstra hastighet, trekkraft, støtte og stabil håndtering. I tillegg til dette har Fast Trak-profilen og knottavstanden blitt optimalisert for et bredt utvalg av innvendige felgbredder. 

Control-varianten er vår lette og holdbare XC-konstruksjon. For å toppe denne konstruksjonen bruker vi vår T7-blanding for å maksimere grep og demping.

 

  • Deksel: 60 TPI, lett og slitesterk gjør alt XC-konstruksjon
  • Perle: Sammenleggbar.
  • Butylviklet perle = 2Bliss Ready.
  • Sammensetning: GRIPTON® T7.
  • 29 x 2,35", PSI 25-50, omtrentlig vekt 715g
Tilbehør
Alternativer
Support
Kundeanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(1)
Specialized Dekk Fast Trak Control T7 29Terrengdekk til grus med T7 29x2.35Dette dekket er strålende til bruk både på grus og sti på en rittfulldemper. Er forbedret fra forrige utgave ved at den har noe større knaster som er gripevennlig. T7 varianten gir et godt grep på også vått underlag med å i tillegg benytte litt lavere dekktrykk. Supert a raskt all round dekk. Anbefales.