Specialized Shorts Ultralight Liner M Kort innershort w/Swat Black

Specialized Shorts Ultralight Liner M

Kort innershort w/Swat Black

Varenr:170692
849,-
-+
7 på lager

 Eksperter på langrenn, sykkel & løp

 

 Enkel Retur 

 

 Kunder ga oss 4.8 av 5 på google anmeldelser

BeskrivelseTilbehørAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Specialized Ultralight Liner Swat Herre

Ikke alle liner-shorts er skapt like, og med en unikt design, har Mountain Liner-shortsene med SWAT™ tenkt å beholde det slik.

La oss starte med det mange kanskje anser disse shortsenes mest innovative funksjon, SWAT™-teknologien. Specialized var i stand til å lage et patentsøkt design som inneholder to integrerte SWAT™-lommer på selve shortsen. Lommene ligger tett inntil kroppen, og de er formet og strukturert for å sikre at innholdet deres aldri kommer til å sprette ut. 

VaporRize™ mesh-stoff er designet for å transportere fuktighet bort fra huden raskt, holde deg kjølig og tørr under alle forhold og sikre maksimal komfort. De patenterte og integrerte SWAT™-lommene har plass til alt du trenger på stien. Denne Bib-shortsen har en sikker baklomme med glidelås og to sidebenlommer for ekstra plass. Body Geometry 3D Contour padding har et design som plasserer støtte og polstring der du trenger det. Dette sikrer at seteputen ikke føles klumpete og vil ikke begrense tråkkingen din. Ca. 22 cm innvendig benlengde (Medium størrelse).


Materialnavn etter produsent: VaporRize™ Mesh

 

  • VaporRize™ mesh-stoffer veldig komfortable og lette, samtidig som de skaper en dobbel fordel ved å være svært effektiv når det gjelder fukttransport og fordampning.
  • Patentsøkte og integrerte SWAT™-lommer inneholder alt du trenger av løypene, og plasserer alt du trenger akkurat der du vil ha det.
  • 3D Chamois er forhåndsstøpt for å matche formen på kroppen for eksepsjonell komfort.
  • 8,5" innersøm (størrelse Medium).
  • Stoffinnhold: Strikk 94% Nylon, 6% Spandex
Tilbehør
Alternativer
Support
Kundeanmeldelser