Specialized Align II MIPS hjelm M/L Solid og lett hjelm MIPS Hyprviz/blk Specialized Align II MIPS hjelm M/L Solid og lett hjelm MIPS Hyprviz/blk

Specialized Align II MIPS hjelm M/L

Solid og lett hjelm MIPS Hyprviz/blk

Varenr:168623
520,-Kampanjepris
650,-Ordinær pris
-+
4 på lager

 Eksperter på langrenn, sykkel & løp

 

 Enkel Retur 

 

 Kunder ga oss 4.8 av 5 på google anmeldelser

BeskrivelseSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Specialized Align II MIPS Sykkelhjelm Hyprviz/Black

Sertifisert beskyttelse, ren estetisk, behagelig passform og en budsjettvennlig pris - det er det som utgjør Align II.

 

Det fremtredende trekket ved Align II er inkluderingen av det revolusjonerende Multi-Directional Impact Protection System (MIPS), en patentert beskyttelse mot "rotasjonskade" forårsaket av vinklede støt. Til tross for MIPS har hjelmen høy komfort- Align II inkluderer Headset SX dial fit system for enkel tilpasningsjustering, fjerde dimensjon kjølesystem for utrolig ventilasjon og et enkelt one-size fit system.

 

Hvis du er på jakt etter en funksjonsrik hjelm er Align II noe for deg. MIPS-systemet er et lag med lav friksjon som tillater en glidebevegelse på 10 til 15 mm i alle retninger. Studier indikerer at dette reduserer noen av rotasjonskreftene som overføres til hjernen under vinklede støt.

 

Enkel justerbar, ett-størrelse Headset SX fit-system er designet for enkel og nøyaktig passform for et bredt spekter av hodestørrelser. Legg til et mikrojusterbart hjul for justering på farten, og du er sikret en enkel, sikker og nøyaktig passform.

 

4th Dimension Cooling System optimaliserer ventilasjonen. Det støpte skallet forbedrer styrken og reduserer vekten. Reflekterende detaljer for økt synlighet under dårlige lysforhold.

 

S/M (52-56cm)
M/L (56-60cm)
XL (59-62cm)

Support
Kundeanmeldelser