Rossignol R-Skin Delta Course m/binding Rask og lettgåtte felleski for trening

Rossignol R-Skin Delta Course m/binding

Rask og lettgåtte felleski for trening

Varenr:186771
3 900,-Kampanjepris
6 000,-Ordinær pris
20+ på lager

 Eksperter på langrenn, sykkel & løp

 

 Enkel Retur 

 

 Kunder ga oss 4.8 av 5 på google anmeldelser

BeskrivelseTilpassAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Rossignol R-Skin Delta Course Felleskipakke

 

R-Skin Delta Course (eller Classic/Pro som den het før) er den mest kjente felleskien fra Rossignol. Den er ment å passe for de som ønsker en god ski til trening/konkurranse. Skien har mange av de samme kvalitetene som en racingski, slik som kvaliteten på skien og sålen, men er bygget opp på noe tyngre materiale. Den er likevel kanskje markedets beste (mest allrounde) felleski!  

Spennkurven på denne skien gjør den god å gå på. Idet man flytter tyngdepunktet frem i skoen for å gjøre et godt fraspark, skjer det noe med skien som gjør at den fort lukker seg og feste kommer lett og raskt. Så med R-Skin får man en følelse av både god gli, godt feste og god føring. Vi har testet denne skien på flere ulike fører med godt hell, også før denne testen. Mohair fellen virker veldig bra på R-Skin skiene. Vekten på skiene er det ikke noe å si på med sine 1140 gram i 198 cm lengde. Dette er kun 75g mer enn det premium skien veier (pr ski). Så her får man absolutt en god ski for den aktive løperen.

Det er viktig at man oppgir ferdigheter og bruksform (trening, tur etc). Glid: Det høye spennet gjør at gliden og føring på skien hindrer fellen i å treffe snøen. Da øker godfølelsen. Feste: Spennet her er relativt høyt sammenliknet med andre merker, samtidig som den er lett å trå ned mot underlaget når man ønsker å få feste.

Lengde: 186 - 208 cm Bredde: 44 mm Vekt: 1140 g IFP plate

Les vår felleski test for 2023 sesongen:

https://www.foss-sport.no/blogg/langrenn-artikler/test-av-felleski

 

Madshus Skisko Classic Endurace

En lett klassisk støvel for tur og lett trening med en stabil tåboks for ekstra stabilitet og RevoWrap-snøresystemet for en tettsittende passform og komfort hele dagen.

Endurace Classic gir komforten du trenger for time etter time med klassisk skigåing. RevoWrap-snøresystemet holder foten på plass og forhindrer ubehagelig gnidning eller presspunkter, mens Torsion Box Tongue gir ekstra stabilitet, og sikrer at ingenting holder deg tilbake mens du går.

Et godt valg for de som ønsker en komfortabel klassisk-sko til rolige treningsturer og lange turer i fjellet.

 

 

Rossignol Control Klassisk Binding, Sort/hvit


Ny teknologi for enda høyere fart: TURNAMIC®. Den nye Rossignol Control Classic binding imponerer slik den er utviklet optimalt for klassisk. Enkel i bruk, step in funksjon gjør det enkelt å trå rett ned i bindingen uten å bøye seg ned, når man setter den på skien. Ved å ta den av må man vri bøylen til en av sidene. Individuelle justeringer er mulig uten verktøy på få sekunder.

Supert altarenativ for junior også.

JUSTERING - uten bruk av verktøy

Teknikk, temperatur og snøforhold er elementer som har innflytelse på skiopplevelsen: Med alle TURNAMIC®-modellene kan du helt uten verktøy justere bindingene til å passe dine individuelle behov. Skyver du bindingen fremover får du økt feste, mens om du skyver den bakover vil du få merkbart bedre løft/gli på skiene.

Skostørrelse fra 36-48

Tilpass
Alternativer
Support
Kundeanmeldelser