Northug Chamonix Parka Dame M Varm parkas for de kalde dagene Black Northug Chamonix Parka Dame M Varm parkas for de kalde dagene Black Northug Chamonix Parka Dame M Varm parkas for de kalde dagene Black Northug Chamonix Parka Dame M Varm parkas for de kalde dagene Black Northug Chamonix Parka Dame M Varm parkas for de kalde dagene Black Northug Chamonix Parka Dame M Varm parkas for de kalde dagene Black Northug Chamonix Parka Dame M Varm parkas for de kalde dagene Black

Northug Chamonix Parka Dame M

Varm parkas for de kalde dagene Black

Varenr:164161
1 499,-Kampanjepris
3 999,-Ordinær pris
-+
20+ på lager

 Eksperter på langrenn, sykkel & løp

 

 Fri frakt over kr. 1500,-

 

 Kunder ga oss 4.8 av 5 på google anmeldelser

BeskrivelseAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Northug Chamonix Parkas Dame - Black

Chamonix parka er plagget som skal holde deg god og varm på de kalde dagene! Primaloft Black Isolasjon og en metervare med vannsøyle på 15000, samt tapede sømmer, gir varme og suverene vannavvisende egenskaper. En stor beskyttende, avtagbar hette, gir god ly på de kaldeste dagene. En høy og behagelig krave, med en myk ribb på innsiden, sikrer den lille ekstra komforten. Vanntett YKK glidelås i front med en beskyttelsesklaff over. Jakken har hele seks lommer. To brystlommer og to håndlommer er alle med vanntette YKK glidelåser, samt to håndlommer med magnet lukking. Alle håndlommene har fleecefor på innsiden.

Ribbet cuff på innsiden i nederkant av armene for god komfort og beskyttelse. Split i side og nederkant bak, for god bevegelighet. Refleksdetaljer i front nederkant, og bak på rygg, gir god synlighet i mørket.

Tekniske Detaljer

  • Metervare med en vannsøyle på 15000.
  • Alle sømmer er tapede
  • YKK vanntett front glidelås
  • Avtakbar hette
  • Primaloft Black Isolasjon
  • 2 brystlommer

 

Innhold

Materiale 1: 100% Nylon Taslon 15k/10k.

Materiale 2: 100% Polyester

Materiale 3: 98%Polyester 2%Spandex

Isolasjon: Primaloft Black

 

 

Alternativer
Support
Kundeanmeldelser