HaiBike El-sykkel Trekking 5 mono S

HaiBike El-sykkel Trekking 5 mono S Pendler elsykkel med lavt innsteg HaiBike El-sykkel Trekking 5 mono S Pendler elsykkel med lavt innsteg

 Eksperter på langrenn, sykkel & løp

 

 Enkel Retur 

 

 Kunder ga oss 4.8 av 5 på google anmeldelser

Pendler elsykkel med lavt innsteg

Varenr:183501
Størrelse sykkel
S
L
1 på lager
36 999,-Kampanjepris
44 999,-Ordinær pris

Haibike Elsykkel Trekking 5 Mono - Olive/Red

Haibikes Trekking-kolleksjon er elsykler som er perfekte for pendlig til jobb uten traffikkorker, handleturer i byen, kveldsturer på skogsveier eller overnattingsturer. Haibike Trekking er klart for ethvert eventyr. Syklene leveres med standardutstyr som lys, skjermer og bagasjebrett slik at du kan ferdes trygt langs landevei, sykkelstier og grusveier samtidig som du kan feste bagasje til bagasjebrettet. Trenger du ekstra oppbevaringsplass kan du bruke Habikes Modular Rail System (MRS) som enkelt lar deg montere drikkeflaske, rammeveske eller ekstra batteri direkte på rammen. Syklene er utstyrt med kraftige og effektive motorer fra Bosch eller Yamaha og har batterier med stor kapasitet som gir god rekkevidde. Trekkingsyklene har komfortabel geometri som gir en oppreist sittestilling, slik at du kan nyte lange turer og ha full oversikt over traffikbildet.

Haibike Trekking 5 er en skikkelig allroundsykkel som kan benyttes til nært alle typer sykling. Pendling til jobb, kveldsturer i marka eller flerdagsturer med oppakning unnagjøres som en lek. Den nye Yamaha PW-S2 motoren gir perfekt tilpasset kraft og drives av et integrert batteri med 720Wh kapasitet som gir meget god rekkevidde. Pålitelige gir og bremser fra Shimano i kombinasjon med dempegaffel med 100m vandring gjør dette til en trygg og komfortabel sykkel. Den oppreiste sittestillingen lar deg nyte lange turer på setet samtidig som du har full oversikt over traffikbildet. Skal du på lengre turer er det kjekt å vite at Haibikes MRS-teknologi lar deg montere for eksempel rammeveske direkte på sykkelen, eller du kan montere en ekstra batteripakke for utvidet rekkevidde.

Størrelsesguide

(dette er ikke en fasit, men gir en indikasjon på hvilken størrelse som passer deg, ta kontakt med oss hvis du er usikker).

S: 155-170cm

M: 165-180cm

L: 175-190cm

 

 

Montering og forsendelse av sykkel

Sykkelen blir åpnet og skrudd sammen i vårt sykkelverksted av våre erfarne mekanikere. Vi justerer gir og bremser og sørger for at den er klar til bruk. Så blir den pakket sammen i eske og polstret godt. Det som må gjøres fra kundens side er å montere på styre, pedaler og forhjul*.

*Kan variere noe fra en sykkeltype til en annen

 

NB: Farge, setepinne og dekk avviker fra noen av bildene. Se eget bilde for faktiske utseende.
 

Hovedkomponenter

MotorYamaha PW-S2
Batteri 720 Wh
DrivverkShimano Deore 11-delt
Vandring100mm
DisplayDisplay A
BremserShimano MT400 2-P. 180/180
HjulsettHaibike AL
Hjulstørrelse27.5"
DekkContinental Ruban Shieldwall Reflex 27.5x2.3
GaffelSR Suntour Mobie-25 Fjær 100mm
SetepinneFast (avviker fra bilde)
LysHerrmans MR4
BagasjebærerMIK system
Kundeanmeldelser
Alternativer
Support