Fischer Speedmax Skøytesko 42 Nyhet! Toppracing skøytesko 22/23 Fischer Speedmax Skøytesko 42 Nyhet! Toppracing skøytesko 22/23 Fischer Speedmax Skøytesko 42 Nyhet! Toppracing skøytesko 22/23 Fischer Speedmax Skøytesko 42 Nyhet! Toppracing skøytesko 22/23

Fischer Speedmax Skøytesko 42

Nyhet! Toppracing skøytesko 22/23

Varenr:175443
8 670,-Kampanjepris
10 200,-Ordinær pris
-+
2 på lager

 Eksperter på langrenn, sykkel & løp

 

 Fri frakt over kr. 1000,-

 

 Kunder ga oss 4.8 av 5 på google anmeldelser

BeskrivelseTilbehørAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Fischer Speedmax Skate Skisko

Kan Fischer levere enda bedre skøytesko? Utfra våre tester ila vinteren som var er svaret ja. Ytterstoffet er forbedret, den stive sålen har en jevnere kraftoverføring og inneskoen er også tilpasset en kompakt sko som gjør at man får all kraft ned i skien.Under følger mere detaljer hva som er gjort.

Ytelsen i verdensklasse til Speedmax Skate starter med en passform for stabilitet og effektiv kraftoverføring. Et nytt snøresystem og racinglest sikrer foten, mens den lette, sterke sålen og Zero Play Hinge garanterer presise, jevne bevegelser for å spare verdifulle sekunder. 

RACE CODE-seglet bekrefter at du har på deg VM-utstyr.

 

 Funksjoner

 Easy Entry Loops

Praktiske inngangsløkker og vidåpningsdesign garanterer at støvlene kan tas av og på komfortabelt.

 

 Extended Fit System

Det doble innersålesystemet kan tilpasses optimalt til voksende føtter. Ekstra plass skapes ved å fjerne den ekstra innersålen.

 

Integrert karbon chassis

Yttersåle, innersåle og sidestabiliseringselementer laget av samme ark av karbon. For tidligere uoppnådd lav vekt med optimal stabilitet kraftoverføring.

 

Fischer Speed Lock

Ny, revolusjonerende hurtiglås med minimum størrelse og vekt. Bare trekk lissene stramt – det er det! Systemet er trygt og pålitelig.

 

Blondetrekk

Blondetrekk for ekstra beskyttelse mot snø og våte forhold og for å gi deg en behagelig varm følelse.

 

Rasekode

RACE CODE-merket for kvalitet garanterer teknologisk forsprang for profesjonelle og ambisiøse skiløpere, direkte fra Fischers racingavdeling: Fischers utviklingsteams nære kontakt med idrettsutøvere og trenere sikrer at verdifulle input fra løypene implementeres direkte i teknologiske innovasjoner. For seier er et spørsmål om perfekte detaljer.

 

Race Fit-konsept

Riktig passform for alle krav. Enten den er formet for kvinnefoten med komfort- eller løpsversjonen, tilpasset føttene til unge skiløpere, oppfyller komfortkravene til allroundere eller for direkte kraftoverføring i racing: Boot Fit Concept med spesielle lester er svaret til alle de ulike behovene og morfologiene til de ulike forbrukergruppene.

 

Forseglet glidelås

Det spesialforseglede glidelåssystemet sørger for at eventuell fuktighet holdes ute.

 

Thermo innersåle

Innersåle med fleecy topplag og aluminiumforet underlag for ideell isolasjon for å holde kulden ute.

 

TURNAMIC® Speedmax-såle

Ny, lett 2-delt TURNAMIC® yttersåle gir optimal flex.

 

World Cup Carbon Cuff 2.0

Ny ultralett karbonmansjett sikrer ekstremt lav vekt, utmerket sidestabilitet og best bevegelsesfrihet fremover.

 

Zero Play Hinge

Den solide koblingen til Zero Play Hinge gir utmerket stabilitet og sidestøtte for effektiv energioverføring, samtidig som det tillater et fullt spekter av bevegelse forover og bakover for topphastighet.

 

Fischer Fresh

Fischer Fresh setter en stopper for ubehagelige lukter, og gir deg varig friskhet inne i langrennsstøvelen med en behagelig lukt og følelse inni.

 

Vekt: 450 g

Str 40-48

 

Tilbehør
Alternativer
Support
Kundeanmeldelser