Dæhlie Compete-Tech T-Shirt Herre XXL Ultralett kortermet trøye Snow White Dæhlie Compete-Tech T-Shirt Herre XXL Ultralett kortermet trøye Snow White

Dæhlie Compete-Tech T-Shirt Herre XXL

Ultralett kortermet trøye Snow White

Varenr:172357
300,-Kampanjepris
599,-Ordinær pris
-+
3 på lager

 Eksperter på langrenn, sykkel & løp

 

 Enkel Retur 

 

 Kunder ga oss 4.8 av 5 på google anmeldelser

BeskrivelseTilbehørSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Dæhlie Compete-Tech T-Shirt Herre

Compete Tech er et svært tynt og lett superundertøy for konkurranse og trening med høy intensitet. Det er laget med bærekraft og temperaturregulering som de viktigste egenskapene. Det er benyttet en balansert blanding av Tencel, resirkulert polyester og fin merionoull, med en materialvekt på 90 g/m2. Denne kombinasjonen av materialer sikrer optimal isolasjon, god fukttransport og hurtig tørking.

I likhet med ull tilpasser Tencel seg en varierende kroppstemperatur og gir en fantastisk myk overflate. Flate sømmer og svært fin garnkvalitet gjør at genseren føles myk og behagelig mot huden under aktivitet, uten ubehagelig friksjon. Compete Tech er tilsatt Tencel Lyocell som er et fiber hentet fra cellulosemasse fra det bærekraftige eukalyptustreet. Dette treet vokser fort og plantes på FSC-sertifiserte trebruk uten genetisk modifisering eller kunstig vanning. Kjemikaliene som brukes til å produsere fiberen, administreres i et lukket system. Dette betyr at løsningsmidlet resirkuleres, noe som reduserer farlig avfall. Fiberen er like sterk som polyester og like myk som silke. Dens pusteevne, fukttransport og antibakterielle egenskaper gjør den ideell til trening med både høy og lav intensitet.

 

 


Tilbehør
Support
Kundeanmeldelser