Dæhlie Athlete Jakke Dame  M Lett, teknisk løpejakke - Black Dæhlie Athlete Jakke Dame  M Lett, teknisk løpejakke - Black

Dæhlie Athlete Jakke Dame M

Lett, teknisk løpejakke - Black

Varenr:175081
839,-Kampanjepris
1 399,-Ordinær pris
-+
3 på lager

 Eksperter på langrenn, sykkel & løp

 

 Enkel Retur 

 

 Kunder ga oss 4.8 av 5 på google anmeldelser

BeskrivelseTilbehørAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Dæhlie Athlete Jakke Dame 

Jacket Athlete Wmn er en lett og teknisk løpejakke ment for rask trening når du trenger et ekstra lag. Dette er den perfekte jakken for løperen med ambisjoner om å finne det beste og enkleste ytterlaget som gir den optimale følelsen under aktivitet.

Jakken er laget i samarbeid med noen av Norges fremste løpere og deres innspill på hva som er viktig for en løpejakke der farten er moderat til høy. Jakken er strippet for ekstra detaljer som kan virke overflødig for de raskeste øktene. Her får du et enkelt topprodukt for den korte eller lange løpeturen, der været krever et ekstra lag på kroppen. Jakken kommer i et svært lett materiale med fireveis stretch som gir best mulig bevegelighet.

Bionic Finish Eco® teknologi på stoffets overflate sørger for at lett regn preller av.

Smal, men fleksibel mansjett nederst på ermene. For å øke bevegeligheten i jakken kommer den med splittåpning i siden. Laserkuttede hull på øverste del av ryggpartiet sikrer god ventilasjon. Frisk luft slipper inn, varm og fuktig luft slippes ut.

Enkel brystlomme gir plass til små personlige eiendeler. Glidelåsen i front er avsluttet med en behagelig hakebeskytter. Refleksdetaljer øker synligheten.

 

Main fabric: 88% Polyamide, 12% Elastane, 95GSM (Oekotex-100)

 

 

Tilbehør
Alternativer
Support
Kundeanmeldelser