Craft Fleecehals White OS Myk og behagelig hals i fleece Craft Fleecehals White OS Myk og behagelig hals i fleece Craft Fleecehals White OS Myk og behagelig hals i fleece Craft Fleecehals White OS Myk og behagelig hals i fleece

Craft Fleecehals White OS

Myk og behagelig hals i fleece

Varenr:181037
159,-Kampanjepris
199,-Ordinær pris
-+
Utsolgt (9 dager)

 Eksperter på langrenn, sykkel & løp

 

 Enkel Retur 

 

 Kunder ga oss 4.8 av 5 på google anmeldelser

BeskrivelseAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Craft Multiscarf Blaze

Sammen med skiskytter Ingrid Landmark Tandrevold har Craft utviklet en myk og varm fleecehals, laget av 100 % resirkulert polyester. Fleecehalsen kommer i tre svært anvendelige farger. Vi har også sydd inn en label med signaturen til Ingrid på baksiden av fleecehalsen.

Mål: 26 x 26 cm

 

Ingrids egne kommentarer:

Farger og fargevalg

«Spør du meg, er en fleecehals et must-have for alle – uansett om det er til trening eller hverdags (eller fest..??). Jeg har designet halsen i tre forskjellige farger så forhåpentligvis alle skal finne noe som passer til seg ?? Den lyseblå matcher kanskje de nye hanskene dine? Den hvite passer til absolutt alt, og den mørkeblå blir jo heller aldri feil – uansett om du er jente eller gutt, kvinne eller mann.»

 

Resirkulert polyester

«Det betyr at denne halsen er 100 % laget av gamle flasker som har fått et nytt (og bedre?) liv. Men det betyr derimot ikke at du kan behandle den som en plastflaske. Polyester kan bare resirkuleres et gitt antall ganger, så jeg håper du vil behandle halsen din med kjærlighet og ta godt vare på den i mange år. Vask den heller sjelden enn ofte og la den lufttørke.»

 

Alternativer
Support
Kundeanmeldelser