Sweet Falconer Aero 2Vi® Mips Hjelm M/L Matte Black Sweet Falconer Aero 2Vi® Mips Hjelm M/L Matte Black Sweet Falconer Aero 2Vi® Mips Hjelm M/L Matte Black Sweet Falconer Aero 2Vi® Mips Hjelm M/L Matte Black Sweet Falconer Aero 2Vi® Mips Hjelm M/L Matte Black Sweet Falconer Aero 2Vi® Mips Hjelm M/L Matte Black Sweet Falconer Aero 2Vi® Mips Hjelm M/L Matte Black Sweet Falconer Aero 2Vi® Mips Hjelm M/L Matte Black

Sweet Falconer Aero 2Vi® Mips Hjelm M/L

Matte Black

Varenr:183585
2 399,-Kampanjepris
2 999,-Ordinær pris
-+
5 på lager

 Eksperter på langrenn, sykkel & løp

 

 Enkel Retur 

 

 Kunder ga oss 4.8 av 5 på google anmeldelser

BeskrivelseSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Sweet Falconer Aero 2Vi® Mips Hjelm

 

Aerodynamikk er viktig, enten du jobber med å redusere hundredeler av et sekund på et Strava-segment eller pusher kilometerne med de raskeste vennene dine. Vi designet Falconer 2Vi® Mips, vår toppmodell innen landeveishjelmer, for deg.

 

Aerodynamikk er viktig, enten du jobber med å redusere hundredeler av et sekund på et Strava-segment eller pusher kilometerne med de raskeste vennene dine. Vi designet Falconer 2Vi® Mips, vår toppmodell innen landeveishjelmer, for deg. Fest de avtagbare, magnetiske ventilasjonsdekselene for å maksimere aerodynamikken og/eller beskytte deg mot dårlig vær. Ta dem lettvint av på varme dager eller når du trenger maksimal luftstrøm gjennom vårt STACC-ventilasjonssystem, og legg dem i lommen på jerseyen din. Vi vet at komfort og effektivitet betyr bedre ytelse, og det vises i alle egenskapene på denne hjelmen, inkludert: eyewear grippers, fidlock buckle, og en større åpning bak for å få plass til en hestehale om nødvendig. Falconer 2Vi® Mips vil ikke bare sørge for at du er komfortabel, stilig og rask – Vårt 2Vi®-system sørger nemlig også for at du har økt beskyttelse og sikkerhet.

 

  • Inkludert vår 2Vi® teknologiplatform med Mips Air for økt ytelse, komfort og beskyttelse mot roterende krefter
  • Overgår EU, US og UK sykkelstandard
  • Vekt: 300g (M/L)
  • Avstagbare magnetiske aero covers
  • Ny integrert 360 fit system med høydejustering.
  • Spesielt designet til å passe sammen med Sweet Protection eyewear
  • STACC-ventilasjon som effektivt kjøler ned de overfladiske tinningsarteriene
  • Eyewear grippers for å enkelt oppbevare briller
  • Magnetisk Fidlock-spenne
  • Utskiftsbare fuktighetsabsorberende front pad

 

Mips:

Mips er et rotasjonsstyringssystem som er spesielt utviklet og designet til å være det letteste systemet tilgjengelig. Det bidrar til å redusere rotasjonskreftene som treffer hodet ved et støt eller en kollisjon.

 

2Vi®:

Vår egenutviklede 2Vi® teknologiplattform er designet for økt ytelse og komfort med Mips Air som beskytter mot roterende krefter.

 

Support
Kundeanmeldelser