Sweet Trailblazer MIPS Sykkelhjelm L/XL Testvinner på sikkerhet Matte Black Sweet Trailblazer MIPS Sykkelhjelm L/XL Testvinner på sikkerhet Matte Black Sweet Trailblazer MIPS Sykkelhjelm L/XL Testvinner på sikkerhet Matte Black Sweet Trailblazer MIPS Sykkelhjelm L/XL Testvinner på sikkerhet Matte Black Sweet Trailblazer MIPS Sykkelhjelm L/XL Testvinner på sikkerhet Matte Black

Sweet Trailblazer MIPS Sykkelhjelm L/XL

Testvinner på sikkerhet Matte Black

Varenr:170420
1 999,-
-+
1 på lager

 Eksperter på langrenn, sykkel & løp

 

 Enkel Retur 

 

 Kunder ga oss 4.8 av 5 på google anmeldelser

BeskrivelseSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Sweet Trailblazer MIPS Sykkelhjelm - Matte Black

Best i test! Trailblazer Mips troner på toppen av listen hos Virginia Tech med de beste testresultatene av noen hjelm de har testet (5 STJERNER).

Trailblazer representerer den siste utviklingen av vår banebrytende "multi-piece" teknologi med variabel elastisitet for å tilby optimal beskyttelse. Denne modellen er utstyrt med MIPS, en teknologi som reduserer rotasjonskreftene på hjernen.

 

Ettersom stisykling og sykler utvikler seg, bør også hjelmens ytelse gjøre det. Trailblazer er den siste utviklingen av vår banebrytende multistykke-teknologi med variabel elastisitet, og leder an i bransjen. Nå kan du frese stier som du tidligere ikke trodde du kunne. Med nedarvet skallteknologi fra den velprøvde Bushwhacker, gir denne hjelmen styrke og ytelse med sin 4-delte, variable skallkonstruksjon. Trailblazer introduserer et oppdatert design og en moderne vri på Sweet Protections DNA, med en ny visirplassering og en progressiv stil. Visiret kan justeres med den nye visirmekanismen. Hjelmen kommer også med et helt nytt Occigrip-dreiesystem og STACC ventilasjon. Denne modellen er utstyrt med MIPS, et lavfriksjonslag implementert i hjelmen designet for å redusere rotasjonskreftene til hjernen ved fall.

  • Enduro- og trailespesifikk hjelm
  • Overlegen beskyttelse med sin 4-delt variasjon elastisitet skallteknologi
  • Svært ventilert inkludert STACC ventilasjon
  • Occigrip Turndial
  • Top-of-the-line hjelm
  • Kjøpet inkluderer Comfort Pads i to tykkelser for personlig tilpasning av hjelmen og hjelmpose

 

Sykkelhjelmer Voksne - Størrelsesguide

SizeS/MM/LL/XL
Centimeters53 - 56 cm56 - 59 cm59 - 61 cm
Inches20.85 - 22"22 - 23.20"23.20 - 24"

 

Support
Kundeanmeldelser