Turbo Tero X 4.0 M En allsidig, kraftig og behagelig sykkel Turbo Tero X 4.0 M En allsidig, kraftig og behagelig sykkel Turbo Tero X 4.0 M En allsidig, kraftig og behagelig sykkel Turbo Tero X 4.0 M En allsidig, kraftig og behagelig sykkel Turbo Tero X 4.0 M En allsidig, kraftig og behagelig sykkel Turbo Tero X 4.0 M En allsidig, kraftig og behagelig sykkel Turbo Tero X 4.0 M En allsidig, kraftig og behagelig sykkel Turbo Tero X 4.0 M En allsidig, kraftig og behagelig sykkel Turbo Tero X 4.0 M En allsidig, kraftig og behagelig sykkel

Turbo Tero X 4.0 M

En allsidig, kraftig og behagelig sykkel

Varenr:188318
53 000,-
Størrelse sykkel
M
L
Vis varianter som liste
-+
2 på lager

 Eksperter på langrenn, sykkel & løp

 

 Enkel Retur 

 

 Kunder ga oss 4.8 av 5 på google anmeldelser

BeskrivelseSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Specialized Turbo Tero X 4.0

 

Hvis Turbo Tero X betyr én ting, er det at du kommer til å trenge et større kart. Med en rekkevidde hvor som helst, er denne fulldempede sykkelen bygget for å ta alt og gå hvor som helst. Med nok plass til å pakke en haug med utendørsutstyr, vil du finne at det er enklere enn noen gang å sette ut på nye eventyr. Det eneste spørsmålet er: hvor skal vi?

 

KRAFTIG: Kjør av kartet med den sømløse ytelsen til Specialized Full Power 2.0E-motoren og Turbo-operativsystemet. Specialized Full Power 2.0E-motoren er testet i det mest krevende terrenget og under de tøffeste forhold for å sikre at du får en kvalitetsopplevelse. Et smart el-sykkeloperativsystem med programvare og enheter som fungerer sømløst slik at du nå kan sykle lenger og utforske mer enn noen gang før. Det blir flere. Med MasterMind-skjermen kan du gjøre personlige innstillinger med noen få enkle trykk samtidig som du holder øye med estimert rekkevidde, en innebygd funksjon som sikrer at du får maksimal rekkevidde og kjøretid. I tillegg samhandler MasterMind-skjermen sømløst med Mission Control-appen, slik at du kan gjøre trådløse oppdateringer, aktivere rekkeviddeoptimaliserende funksjoner, foreta avanserte innstillinger, feilsøke sykkelen din og mer.

 

SMOOTH: Hull i asfalten, støt, kjepper og stein er ingen match for Tero X, som temmer det villeste terrenget med selvtillit, komfort og kontroll. Takket være solid demping både foran og bak, en sporty, men oppreist posisjon, våre verdenskjente Ground Control-dekk og frekkheten til en heve-senkepinne, har vi gjort det enklere enn noen gang å utforske tøffere stier med økt selvtillit.

 

ALLSIDIG: Sykle over horisonten med alt du måtte trenge. Tero X er utstyrt med opptil 1000 lumen i frontlyset og opptil 22 lumen i baklyset, pluss et integrert bagasjestativ bak som kan bære opptil 20 kilo med alt eventyrutstyret ditt. Vi har nok glemt at den har et ekstra bagasjebrett foran for 10 kilo til. Bare last opp. En sykkeltur med denne sykkelen er alltid en god idé.

 

  • Spesialisert Full Power 2.0E-motor med 50Nm dreiemoment og et 530Wh batteri gir sømløs assistanse og langvarig batterilevetid.
  • Med Mission Control-appen og MasterMind-enheten kan du skreddersy assistanse på Tero X til dine egne preferanser.
  • I Mission Control kan du bruke Turbo System Lock-sikkerhetsfunksjonen som lar deg låse motoren og aktivere en bevegelsessensoralarm. Med Mission Control kan du også gjøre over-the-air oppdateringer når det er tilgjengelig, slik at sykkelen din blir stadig bedre.
  • 130/120 mm fulldemper-oppheng. En lock-out utstyrt RockShox Recon Silver RL gaffel og et RockShox Deluxe Select R støtdemper gir selvtillit, komfort og kontroll.
  • Heve-senkepinnen hjelper deg med å opprettholde kontrollen i steinete partier og gjør det enkelt å sette ned foten når du stopper.
  • DRYTECH-skjermer i rustfritt stål holder gjørme og skitt i sjakk.
  • De verdenskjente Ground Control GRID T7-dekkene for utrolig grep.
  • Bagasjehylle bak med skinner for bagger. Kan bære opptil 20 kg. Kompatibel med frontstativet og lastestativet for ytterligere 10 kilos lastekapasitet.
  • Integrert Lezyne Classic frontlys med 500 lumen og Lezyne Fender baklys.
  • For optimal kjørekontroll har Tero X en for- og bakhjulskombinasjon på 29”/27,5”, også kjent som et mulletoppsett, i alle størrelser bortsett fra S. S-en har 27,5”/27,5” for- og bakhjulskombinasjoner.
Support
Kundeanmeldelser