Specialized Rockhopper Expert 27.5 XS

Specialized Rockhopper Expert 27.5 XS Allsidig terrengsykkel til trening Specialized Rockhopper Expert 27.5 XS Allsidig terrengsykkel til trening Specialized Rockhopper Expert 27.5 XS Allsidig terrengsykkel til trening Specialized Rockhopper Expert 27.5 XS Allsidig terrengsykkel til trening Specialized Rockhopper Expert 27.5 XS Allsidig terrengsykkel til trening Specialized Rockhopper Expert 27.5 XS Allsidig terrengsykkel til trening Specialized Rockhopper Expert 27.5 XS Allsidig terrengsykkel til trening Specialized Rockhopper Expert 27.5 XS Allsidig terrengsykkel til trening Specialized Rockhopper Expert 27.5 XS Allsidig terrengsykkel til trening Specialized Rockhopper Expert 27.5 XS Allsidig terrengsykkel til trening Specialized Rockhopper Expert 27.5 XS Allsidig terrengsykkel til trening

 Eksperter på langrenn, sykkel & løp

 

 Enkel Retur 

 

 Kunder ga oss 4.8 av 5 på google anmeldelser

Allsidig terrengsykkel til trening

Varenr:181992
Størrelse sykkel
1 på lager
16 000,-

Specialized Rockhopper Expert 27.5" Terrengsykkel - Gloss Oak Green Metallic

Rockhopper Expert 27.5" er en lett, allsidig og solid aluminiumssykkel fra Specialized ment til terrengsykling. Sykkelen kommer med en nøye konstruert Premium A1 aluminiumsramme, og en moderne geometri som fokuserer på effektivitet og trygg kapasitet. Resultatet er en bunnsolid terrengsykkel som takler det meste.

Kombiner det med en spesifikasjonsliste med blant annet RockShoxs Judy SoloAir-gaffel og SRAM Level hydrauliske skivebremser og SRAM Eagle 1x12 drivlinje. Resultatet er en veldig morsom terrengsykkel til en relativt hyggelig pris.

  • Et hjerte av gull, presentert i vår lette, men slitesterke Premium A1 Aluminium, Rockhopper's aluminiumsramme har hydroformede topp- og bunnrør for å holde vekten lav og styrken høy, alt samtidig som den gir økt standover-klaring, glatt intern kabelføring og dropper-post kompatibilitet.
  • Med målet om å sørge for at Rockhopper tilbyr både den beste passformen og den beste ytelsen for hver person, uansett mål, har vi paret hver Rockhopper-rammestørrelse med den optimale hjulstørrelsen. Resultatet er en Rockhopper som passer til enhver rytter og forsikringen om at hver Rockhopper ruller på det best håndteringshjulet for sin rammestørrelse.
  • Med vår Rx Tune til Rockhopper for aller første gang, den lockout-utstyrte SR Suntour XCM med tilpasset Multi-Circuit-demping bringer størrelsesspesifikke bevegelser og fjærhastigheter til showet i en ytelse som garantert vil imponere samtidig som den sikrer konsistent geometri, håndtering og fjæringsytelse, uavhengig av ramme eller hjulstørrelse.
  • Hydrauliske skivebremser på SRAM Level er vakkert beistlige, men leverer kraften sin med en raffinert, intuitiv følelse for å lage en pakke som slår langt over lønnsgraden.
  • Hold ting enkelt med en slitesterk 1x MicroSHIFT-drivlinje som tilbyr rikelig med rekkevidde sammen med en clutch-utstyrt bakgir som holder turen rolig – og kjedet på.
  • Par dødpålitelige nav fra Formula med våre krokløse Stout-felger på 25 millimeter med innvendig diameter for et hat-trick på hjul: sterk, lett og slitesterk.

 

Montering og forsendelse av sykkel

Sykkelen blir åpnet og skrudd sammen i vårt sykkelverksted av våre erfarne mekanikere. Vi justerer gir og bremser og sørger for at den er klar til bruk. Så blir den pakket sammen i eske og polstret godt. Det som må gjøres fra kundens side er å montere på styre, pedaler og forhjul*.

*Kan variere noe fra en sykkeltype til en annen

 


Sykkelspesifikasjoner

Frame

Specialized A1 premium butted alloy, zero-stack head tube, internal cable routing, 135x9mm forged dropouts, chainstay-mounted disc brake, replaceable alloy derailleur hanger, stealth rack mounts, dropper post compatible

Seat Binder

Alloy, quick release, 34.9

Bottom Bracket

SRAM Powerspline

Crankset

SRAM SX Eagle, Powerspline

Chain

SRAM SX Eagle, 12-speed

Cassette

SRAM PG-1210 Eagle, 11-50t

Shift Levers

SRAM SX Eagle, trigger, 12-speed

Rear Derailleur

SRAM SX Eagle, 12-speed

SeatPost

Alloy, 2-bolt clamp, 30.9mm

Saddle

Bridge Sport, Steel rails, 155/143mm

Grips

Specialized MTB Grip, lock-on

Handlebars

Stout Mini Rise, alloy, 9-degree backsweep, 15mm rise, 31.8mm

Stem

3D-forged alloy, 31.8mm, 7-degree rise

Inner Tubes

Presta, 40mm valve

Rear Tire

Fast Trak Control 2Bliss Ready T5, 27.5x2.35"

Front Tire

Fast Trak Control 2Bliss Ready T5, 27.5x2.35"

Spokes

Stainless, 14g

Rear Hub

Formula DC-22, 6-Bolt freehub, disc, 135x9mm spacing, quick-release

Front Hub

Formula DC-20, 6-Bolt, disc, 100x9mm spacing, quick-release

Rims

Specialized Alloy, hookless, Tubeless ready, 25mm inner width

Pedals

SBC-54 Flat pedal

Fork

RockShox Judy, Solo Air, Turnkey damper, 42mm offset, QR, 80/90/100mm travel (size-specific), alloy steerer

Rear Brake

SRAM Level, 2-piston caliper, hydraulic disc, 180mm

Front Brake

SRAM Level, hydraulic disc, 180/160mm

Kundeanmeldelser
Support