Specialized Rockhopper Sport 27,5 S

Specialized Rockhopper Sport 27,5 S Solid terrengsykkel Satin/gre/Oas 23 mod Specialized Rockhopper Sport 27,5 S Solid terrengsykkel Satin/gre/Oas 23 mod Specialized Rockhopper Sport 27,5 S Solid terrengsykkel Satin/gre/Oas 23 mod Specialized Rockhopper Sport 27,5 S Solid terrengsykkel Satin/gre/Oas 23 mod

 Eksperter på langrenn, sykkel & løp

 

 Enkel Retur 

 

 Kunder ga oss 4.8 av 5 på google anmeldelser

Solid terrengsykkel Satin/gre/Oas 23 mod

Varenr:177045
Størrelse
S
1 på lager
8 000,-

Specialized Rockhopper Sport 27,5

Rockhopper Sport er innstegsmodellen til Specialized på terrengsykler, men det er likevel en sykkel med veldig gode kjøreegenskaper. Denne sykkelen egner seg god til fine turer i skog og mark, som til og fra sykkel og for den som har lyst å prøve seg på lett stisykling.

Klar med Tektro  hydrauliske skivebremser, MicroSHIFT-giring og en SR SunTour XCM-gaffel som er bygget for å jobbe, kan Rockhopper Sport vinne på en hvilken som helst søndag – og resten av uken også for den saks skyld.

  • Et hjerte av gull, presentert i Specialized sin lette, men også slitesterke Premium A1 Aluminium, Rockhopper's aluminiumsramme har hydroformede topp- og underrør for å holde vekten lav og styrken høy, alt samtidig som den gir økt standover-klaring, glatt intern kabelføring og dropper-post kompatibilitet.
  • Med målet om å sørge for at Rockhopper tilbyr både den beste passformen og den beste ytelsen for hver person, uansett mål, er hver Rockhopper-rammestørrelse paret med den optimale hjulstørrelsen. Resultatet er en Rockhopper som passer til enhver rytter og forsikringen om at hver Rockhopper ruller på det best håndteringshjulet for sin rammestørrelse.
  • Med vår Rx Tune til Rockhopper for aller første gang, den lockout-utstyrte SR Suntour XCM med tilpasset Multi-Circuit-demping bringer størrelsesspesifikke bevegelser og fjærhastigheter til showet i en ytelse som garantert vil imponere samtidig som den sikrer konsistent geometri, håndtering og fjæringsytelse, uavhengig av ramme eller hjulstørrelse.
  • Hold ting enkelt med en slitesterk 1x MicroSHIFT-drivlinje som tilbyr rikelig med rekkevidde sammen med en clutch-utstyrt bakgir som holder turen rolig – og kjedet på.
  • Par dødpålitelige nav fra Formula med våre krokløse Stout-felger på 25 millimeter med innvendig diameter for et hat-trick på hjul: sterk, lett og slitesterk.

 

Montering og forsendelse av sykkel

Sykkelen blir åpnet og skrudd sammen i vårt sykkelverksted av våre erfarne mekanikere. Vi justerer gir og bremser og sørger for at den er klar til bruk. Så blir den pakket sammen i eske og polstret godt. Det som må gjøres fra kundens side er å montere på styre, pedaler og forhjul*.

*Kan variere noe fra en sykkeltype til en annen

 

Sykkelspesifikasjoner

Frame
Specialized A1 premium butted alloy, zero-stack head tube, internal cable routing, 135x9mm forged dropouts, chainstay-mounted disc brake, replaceable alloy derailleur hanger, stealth rack mounts, dropper post compatible
Fork
SR Suntour XCM 27.5, 30mm stanchions, Rx Tune, coil spring, QR, 80/90/100mm travel (size-specific), 42mm offset
Stem
3D-forged alloy, 31.8mm, 7-degree rise
Saddle
Bridge Sport, Steel rails, 155/143mm
Handlebars
Stout Mini Rise, alloy, 9-degree backsweep, 15mm rise, 31.8mm
Grips
Specialized MTB Grip, lock-on
Front Brake
Tektro BR-M275 Hydraulic Disc, 160mm
Rear Brake
Tektro BR-M275 Hydraulic Disc, 160mm
Front Derailleur
microSHIFT FD-M462, 2-speed
Rear Derailleur
Microshift RD-M46L, 9spd
Shift Levers
Microshift, SL-M859R, 2x9
Cassette
SunRace, 9-Speed, 11-36t
Chain
KMC X9EPT, 9-speed, anti-corrosion coating w/ reusable Missing Link™
Crankset
Stout 2x, forged alloy
Pedals
SBC-54 Flat pedal
Bottom Bracket
Square-tapered, 73mm, internal bearings, 122.5mm spindle
Rims
Specialized alloy, disc only, double-wall, 25mm inner width, 32h
Front Hub
Formula 6-Bolt, disc, 100x9mm spacing, quick-release, 32H
Rear Hub
Formula SP-2125, 6-Bolt freehub, disc, 135x9mm spacing, quick-release
Spokes
Stainless, 14g
Front Tire
Fast Trak Sport, 27.5 x 2.35"
Rear Tire
Fast Trak Sport, 27.5 x 2.35"
Inner Tubes
Schrader, 40mm valve
SeatPost
Alloy, 2-bolt clamp, 30.9mm
Seat Binder
Alloy, quick release, 34.9
Kundeanmeldelser
Support