Saucony Løpesko Herre Kinvara 14 44 Lett, rask og fleksibel løpesko Saucony Løpesko Herre Kinvara 14 44 Lett, rask og fleksibel løpesko Saucony Løpesko Herre Kinvara 14 44 Lett, rask og fleksibel løpesko Saucony Løpesko Herre Kinvara 14 44 Lett, rask og fleksibel løpesko Saucony Løpesko Herre Kinvara 14 44 Lett, rask og fleksibel løpesko

Saucony Løpesko Herre Kinvara 14 44

Lett, rask og fleksibel løpesko

Varenr:186204
1 439,-Kampanjepris
1 799,-Ordinær pris
-+
1 på lager

 Eksperter på langrenn, sykkel & løp

 

 Enkel Retur 

 

 Kunder ga oss 4.8 av 5 på google anmeldelser

BeskrivelseSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Saucony Kinvara 14 Løpesko til Herre

 

Saucony Kinvara 14 er det perfekte valg til løperen som leter etter en lett og fleksibel sko som gir en tempofylt løpeopplevelse.  Modellen er velegnet til alle former for tempotrening, teknikktrening, konkurranse og for noen også mengdetrening. Kinvara 14 er markedets mest klassiske lettvektssko og byr på den perfekte blandingen av lett vekt, stabilitet og responsiv støtdemping. Disse egenskapene har gjort modellen til en tilbakevendende favoritt blant løpere på alle nivåer.

Årets versjon er oppdatert med 3mm høyere stack, som er med på å gi en mykere støtdemping enn på tidligere modeller. Overdelen er mer smidig og lettere en noen sinne, for å bidra til den vidunderlige følelsen av hurtighet.

 

Mellomsålen består av Sauconys unike PWRRUN skum og toppsålen er av myk PWRRUN+, som tilsammen lager den beste komforten. Den responsive støtdempingen kombineres met et 4mm drop som gir løperen mulighet for et effektivt og kraftfult fraspark.

FORMFIT-konstruksjonen skaper en fantastisk passform rundt m ele foten. Toppen av mellomsålen er anatomisk fotformet som en vugge og omkranser foten for bedre støtte og komfort rundt helen og fotbuen.

 

Foten holdes stabil på oversiden ved hjelp av formbar og sømløs mesh. Overdelen består av resirkulert materiale for å redusere karbonavtrykket.

 

EVA-yttersålen med somer av slitesterkt XT900-gummi er optimalisert for en lavere vekt med fokus på fart og godt grep på underlaget.

 

 

  • Nøytral
  • PWRRUN Mellomsåle
  • PWRRUN+ Toppsåle
  • Drop: 4mm
  • Stack: 31mm/27mm
  • Vekt: Herre 213g / Dame 187g
  • Yttersåle: EVA og XT900 gummi
  • FORMFIT-passform
Support
Kundeanmeldelser