Dæhlie Herre Short Run 365 L Lett og behagelig 2 i 1 shorts Black Dæhlie Herre Short Run 365 L Lett og behagelig 2 i 1 shorts Black Dæhlie Herre Short Run 365 L Lett og behagelig 2 i 1 shorts Black Dæhlie Herre Short Run 365 L Lett og behagelig 2 i 1 shorts Black Dæhlie Herre Short Run 365 L Lett og behagelig 2 i 1 shorts Black

Dæhlie Herre Short Run 365 L

Lett og behagelig 2 i 1 shorts Black

Varenr:181736
799,-
-+
2 på lager

 Eksperter på langrenn, sykkel & løp

 

 Enkel Retur 

 

 Kunder ga oss 4.8 av 5 på google anmeldelser

BeskrivelseTilbehørAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Dæhlie Herre Short Run 365 - Black

Laget av resirkulerte materialer, har denne 2-i-1 shortsen blitt perfeksjonert for din vår- og sommertrening. Denne lette shortsen har splitt i siden som sikrer maksimert mobilitet, kombinert med et rutenett i stoffet på yttershortsen som sørger for optimalisert ventilasjon, så du kan rette alt fokus på å prestere ditt ytterste. Det tekniske hurtigtørkende materialet slipper frisk luft inn, samtidig som det frigjør varm eller fuktig luft gjennom meget små perforeringer i den ytterste shortsen, så du kan føle deg komfortabel gjennom hele økten.

Denne tekniske shortsen er utviklet som en del av 365-systemet, som er designet for å dekke alle dine løpebehov gjennom hele året, hvor du enkelt kan mixe og matche fritt med hvilket som helst plagg i samme kolleksjon. Andre attributter inkluderer lommer på den innerste shortsen med plass til telefon, flatlocksømmer for redusert gnissing, elastisk midje med innvendig strammesnor, og refleksive detaljer og logo for synlighet fra alle vinkler. Den perfekte løpeshortsen som legger grunnlaget for at du kan sette inn det ekstra giret året rundt.

 

Hovedstoff

90% Polyester

10% Elastane

 

Kontrast

87% Polyester

13% Elastane

 

For størrelsesguide, se bilder.

Tilbehør
Alternativer
Support
Kundeanmeldelser