Dæhlie Elite Shorts Herre  S Superlett løpeshorts - Obsidian Dæhlie Elite Shorts Herre  S Superlett løpeshorts - Obsidian

Dæhlie Elite Shorts Herre S

Superlett løpeshorts - Obsidian

Varenr:175036
524,-Kampanjepris
699,-Ordinær pris
-+
6 på lager

 Eksperter på langrenn, sykkel & løp

 

 Fri frakt over kr. 1000,-

 

 Kunder ga oss 4.8 av 5 på google anmeldelser

BeskrivelseTilbehørAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Dæhlie Elite Shorts Herre

Shorts Elite er designet for og sammen med noen av de raskeste langdistanseløperne i Norge og Europa. Leter du etter følelsen av å ha på noe som er vektløst under dine lange løp, treningsøkter eller konkurranser? Shorts Elite vil hjelpe deg med dette. Tilbakemeldingene fra løperne vi jobbet med var akkurat slik. Elite en lett shorts med hurtigtørrende egenskaper som ikke vil begrense bevegeligheten fra du starter aktiviteten til du er ferdig.


Shortsen er konstruert ved hjelp av et superlett mikrofiberstoff. Den indre shortsen er laget i et mykt og lett stoff med god stretch, sammen sikrer disse stoffene eksepsjonelle fukttransporterende og hurtigtørkende egenskaper. Strikken i livet er laget i et elegant, elastisk bånd med små hull for å redusere vekten og optimalisere pusteevnen. Limte sømmer og den myke overflaten på stoffet reduserer friksjon og gnagsår under lange løp og konkurranser, samt holder produktvekten lav. Splitt i siden gjør bevegeligheten optimal.

 

Main fabric : 92% Polyester 8% Elastane
Inner breif: 87% Polyester 13% Elastane

 

Tilbehør
Alternativer
Support
Kundeanmeldelser