Assos Dame Trøye UMA GT C2 EVO M Sykkeltrøye for damer - Fluo Pink Assos Dame Trøye UMA GT C2 EVO M Sykkeltrøye for damer - Fluo Pink Assos Dame Trøye UMA GT C2 EVO M Sykkeltrøye for damer - Fluo Pink Assos Dame Trøye UMA GT C2 EVO M Sykkeltrøye for damer - Fluo Pink

Assos Dame Trøye UMA GT C2 EVO M

Sykkeltrøye for damer - Fluo Pink

Varenr:183969
1 289,-
-+
3 på lager

 Eksperter på langrenn, sykkel & løp

 

 Enkel Retur 

 

 Kunder ga oss 4.8 av 5 på google anmeldelser

BeskrivelseTilbehørSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Assos Dame Trøye UMA GT EVO - Fluo Pink

En utholdenhetssykkeltrøye med en strømlinjeformet passform, pustende konstruksjon og friksjonsfrie ermer med rå snitt, omkonstruert med lettere konstruksjon og mindre restriksjoner.

For den neste utviklingen av vår velprøvde UMA GT-trøye, åpnet vi fronten av kragen og oppdaterte passformen over kragebeina og halsen, og lette trykket for lettere pust og mindre restriksjoner. Ermene og kragen har et nytt materiale som er nesten 30 % lettere enn den forrige jerseyens ermemateriale, samtidig som den beholder den svært elastiske, innpakningspassformen og den aktive fuktighetsreguleringen. 

Den nye sammenflettede falden og glidelåsen reduserer friksjonen mellom lagene og risting over magen mens du er i kjøreposisjon.

Bruk sammen med UMA GT C2 Bib Shorts som en slitesterk daglig plattform for utholdenhetskomfort i varmt eller varmt vær.

Tilbehør
Support
Kundeanmeldelser