Assos Mille GT Ultraz Winter Tights L Lang sykkelbukse med pad blackSeries Assos Mille GT Ultraz Winter Tights L Lang sykkelbukse med pad blackSeries Assos Mille GT Ultraz Winter Tights L Lang sykkelbukse med pad blackSeries Assos Mille GT Ultraz Winter Tights L Lang sykkelbukse med pad blackSeries Assos Mille GT Ultraz Winter Tights L Lang sykkelbukse med pad blackSeries Assos Mille GT Ultraz Winter Tights L Lang sykkelbukse med pad blackSeries Assos Mille GT Ultraz Winter Tights L Lang sykkelbukse med pad blackSeries

Assos Mille GT Ultraz Winter Tights L

Lang sykkelbukse med pad blackSeries

Varenr:183152
2 999,-
-+
1 på lager

 Eksperter på langrenn, sykkel & løp

 

 Enkel Retur 

 

 Kunder ga oss 4.8 av 5 på google anmeldelser

BeskrivelseTilbehørAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Assos Mille GT Ultraz Winter Tights  - BlackSeries

Mille GT Ultraz Winter Tights er Assos din varmeste og mest beskyttende regular fit sykkeltights. Den er konstruert for å sikre at været ikke forstyrrer syklingen din.

 

Tightsen er konstruert med et arsenal av vintersikre tekstiler for å levere uovertruffene nivåer av isolasjon, pusteevne og værbestandighet. Den ble bygget på den svært isolerende plattformen som brukes i Assos standard vinterbukser, men la deretter et ekstra lag på utsiden for mer beskyttelse.

 

Siden været kan komme fra alle kanter, har buksen 360º beskyttelse og komfort for å sikre at den delen som vender mot elementet av bena og setemusklene dine forblir beskyttet mot snø, regn, vind og lave temperaturer, mens baksiden av bena drar nytte av ekstra pusteevne og komfort i denne høyfleksible sonen. 

 

For å øke ytelsen til Ultraz Bib Tights har vi forhåndsformet og sydd stoffpanelene for å pakke inn og støtte de øvre benmusklene, knærne og leggene mens de er i bevegelse, hvor de bøyer seg med hvert tråkk.

 

Hvem er den for?

Denne tightsen er for syklisten som vil ut på sykkeltur, uansett vær og vind, og fremdeles ønsker førsteklasses komfort og fukttransport.

Tilbehør
Alternativer
Support
Kundeanmeldelser