Eksperter på ski, løp og sykkel

Alle ansatte hos Foss Sport lever aktive liv og er storbrukere av sportsutstyr til trening og konkurranse. Vi vet hvor viktig det er med riktig tilpasset utstyr og vi bruker den kunnskapen til å finne utstyr som passer perfekt til deg som kunde. Om vi ikke har det våre kunder er på jakt etter, sier vi heller at vi ikke klarer å levere, enn å selge noe som bare blir en halvgod løsning.

 

Hos oss vil du alltid finne et stort utvalg innenfor trening og racing både på langrennski, skiutstyr, sykler og løpesko. Les mer om oss og våre ansatte her.

Gratis førstegangsservice

Ved kjøp av sykkel hos oss tilbyr vi deg en gratis 1.gangsservice på din nye sykkel:

- Justering av gir

- Sjekk av bremser

- Smøring av drivlinjen

- Etterstramming av skruer og bolter

- Sikkerhetskontroll av sykkelen

 

*Slitedeler og utgifter i forbindelse med reperasjoner må dekkes av kunden selv. Vi gir beskjed hvis det må gjøres arbeid på sykkelen som ikke dekkes av den opprinnelige servicen. Service på sykler gjøres kun i vår butikk på Strømmen.

Sykkelverksted

Hos Foss Sport har vi gjennom flere år hatt et sykkelverksted med høy kompetanse. Vi er en av få sykkelbutikker som har sertifisert seg som Shimano Service Center verksted. En av våre mekanikere er Geir Lien, en meget dyktig mekaniker og om mulig enda bedre terrengsyklist. Dette er med på å styrke vår posisjon som en av de ledene butikkene innenfor sykkel.

 

Les mer og se verkstedpriser her

Skiverksted

Hos Foss Sport tar vi imot nye og brukte ski, enten de skal grunnpreppes eller gjøres i stand til årests vikigste skirenn. Vi er trygge på at vi vil gjøre skiene dine så gode som overhode mulig. Våre smørere er svært dyktige og har smørt ski i en årrekke.

 


 

Les mer og se verkstedpriser her

 

Enkel retur

 

Vi i Foss Sport ønsker at du som kunde skal være trygg på at du kjøper riktig produkt. Med i pakken fra oss ligger det en returseddel, slik at det bare å putte varen tilbake i embalasjen, tape igjen, klistre på returlappen og levere på ditt nærmeste poststed om du skulle angre ditt kjøp. Skriv bare et lite notat om du ønsker varen kreditert eller en ny vare, også ordner vi resten. Returen vil bli belastet med kr. 99,-

 

100 dagers bytterett

 

Alle varer som er kjøpt hos Foss Sport kan byttes i en annen vare i opptil 100 dager etter kjøpet ble gjort. De eneste kravene du må oppfylle for at vi skal godta en retur er:

Varen skal være ubrukt og i en stand som er egnet for videresalg.

Varen må bli sendt tilbake til oss i original embalasje.

Du kan kun bytte varen en gang i løpet av 100 dager. 

Returen blir belastet med kr. 99,-, mens vi sender fraktfritt ut igjen.

 

Gratis Frakt over kr 2000,-

 

Når du handler for mer enn kr 2000,- hos oss får du varene levert gratis til ditt hentested*. Fraktbeløpet ditt vil da automatisk bli trukket fra før du gjennomfører kjøpet.

 

*Forutsatt at man velger klimanøytral servicepakke fra Posten.

 

Fast Frakt

 

Ved kjøp under kr. 2000,- har vi fast fraktpris på kr. 99,- så det er enkelt å beregne totalkostnad på ordren.

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.