Sweet Ripper MIPS Sykkelhjelm 53/61 God sikkerhet og komfort Matte Black Sweet Ripper MIPS Sykkelhjelm 53/61 God sikkerhet og komfort Matte Black Sweet Ripper MIPS Sykkelhjelm 53/61 God sikkerhet og komfort Matte Black Sweet Ripper MIPS Sykkelhjelm 53/61 God sikkerhet og komfort Matte Black

Sweet Ripper MIPS Sykkelhjelm 53/61

God sikkerhet og komfort Matte Black

Varenr:170444
999,-
-+
2 på lager

 Eksperter på langrenn, sykkel & løp

 

 Enkel Retur 

 

 Kunder ga oss 4.8 av 5 på google anmeldelser

BeskrivelseAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Sweet Ripper MIPS Hjelm - Matte Black

Ripper hjelmen tilbyr god sikkerhet, komfort til en rimelig penge. Ripper er one-size (53-61cm) med en enkel turn-dial justeringsmekanisme i nakken. Denne modellen er utstyrt med MIPS, en teknologi som reduserer rotasjonskreftene på hjernen.

Ripper MIPS-hjelmen er en terrengsykkelhjelm til en uslåelig pris. Ripper drar nytte av utviklingen av avanserte hjelmer i Sweet Protection-linjen. Ripper gir sikkerhet, komfort og stil uten at det koster en formue. Med utvidet dekning gir denne hjelmen utmerket beskyttelse, men likevel optimal ventilasjon. Denne modellen er utstyrt med MIPS, et lavfriksjonslag implementert i hjelmen designet for å redusere rotasjonskreftene til hjernen ved fall.


Hjelmen kommer i en størrelse som passer hodeomkrets fra 53cm til 61cm. Enkelt justerbar med Occigrip turn-dial systemet i nakken.

Alternativer
Support
Kundeanmeldelser