Specialized SW Prevail II Vent  M Mips ANGi Ready Matt Gloss White/Chrome

Specialized SW Prevail II Vent M

Mips ANGi Ready Matt Gloss White/Chrome

Varenr:174309
1 999,-Kampanjepris
3 500,-Ordinær pris
-+
2 på lager

 Eksperter på langrenn, sykkel & løp

 

 Enkel Retur 

 

 Kunder ga oss 4.8 av 5 på google anmeldelser

BeskrivelseAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Specialized S-Works Prevail II Vent

Den nye S-Works Prevail II Vent er en videreutvikling av den kjente Prevail hjelmen. Den er bygget for optimal lufting for holdekroppstemperaturen nede og holde hodet kaldt., slik at du alltid er klar når turen blir varmere. Den har fått en tilnærmet åpen kanal i midten og gjort ventilasjonskanalene på siden mer effektive. Disse utvidede kanalene flytter luft over hodet 18% raskere enn den originale Prevail II. Jo raskere luft beveger seg over hodet ditt, jo raskere blir varmen fjernet fra hodet og jo kjøligere forblir rytteren. Det nye 5th Dimension Cooling System, med det redesignede, patenterte, aramidforsterkede skjelettet, gir intern EPS-støtte som gir mulighet for 20% større ventiler med dype indre kanaler. Hjelmen er ultralett og  har det ekstremt komfortabel versjonen av MIPS SL. Specialized har lagt til perforeringer, sammen med et ripstop -mesh for å maksimere pusteevnen og ytelsen. Med MIPS SL har Specialized integrert MIPS -teknologi i selve hjelmpolstringen. MIPS SLs minimalistiske "urbånd" festesystem gir 10 til 15 millimeter rotasjon i alle retninger og gir de samme hjernebeskyttelsesfordelene som andre versjoner av MIPS, samtidig som det gir et nytt nivå av komfort og vektbesparelse.

  • Patentert Energy Optimized Multi-Density EPS-konstruksjon bidrar til å håndtere slagkraft.
  • Ultralight Mindset HairPort II micro-dial fit system med høydejustering for perfekt passform.
  • Tynne, myke og lette 4X DryLite -bånd tsom ikke tiltrekker seg svette eller vann.
  • Tri-Fix-nettdeler forbedrer komforten og gjør stroppene enkle å justere, mens et båndsystem gir en ultralett konstruksjon og sikkerhet.
  • Fem tjerner hos Virginia Tech® Helmet Rating ™ —Virginia Polytechnic Institute og State University tildelte hjelmen sin høyeste vurdering på fem stjerner.
  • Hjelmen er klar for ANGi, med et passende systemfeste designet for enkel integrering med ANGi -krasjsensor.
Alternativer
Support
Kundeanmeldelser