20%

Alpina ECL PRO WC Klassisk skisko 44

18/19 Elite Classic skistøvel

Varenr:134820
3 039,-Kampanjepris
3 799,-Ordinær pris
Størrelse
35
35
35.5
35.5
36
36
36,5
36,5
37
37
37,5
37,5
38
38
38,5
38,5
39
39
39,5
39,5
40
40
40,5
40,5
41
41
41,5
41,5
42
42
42,5
42,5
43
43
43,5
43,5
44
44
44,5
44,5
45
45
45,5
45,5
46
46
46,5
46,5
47
47
47,5
47,5
48
48
48,5
48,5
49
49
49.5
49.5
50
50
-+
5 på lager
BeskrivelseTilbehørAlternativerSupport
Beskrivelse

Alpina ECL PRO World Cup Klassisk skisko - Modell 18/19
 

Alpina Elite Classic Pro skisko er en av de mest avanserte klassiske skistøvlene på markedet, og benyttes av en rekke av verdens beste World Cup-løpere. Et unikt snøresystem sikrer perfekt passform til foten. Hæl-konstruksjonen gir meget god kraftoverføring og skifølelse. Innvendig har skoen har fått silikon nupper, som holder foten godt på plass.

Xcelerator racingsålen fra Rottefella sammen med Alpina sin mellom-såle gir en jevn og myk flex, perfekt tilpasset klassisk teknikk. Ny lisseføring som stabiliserer fremfoten, og samtidig opprettholder mykhet i lengderetning. Sitter som en "sokk" på foten. Markedets mestsolgte racingmodell siste 5 årene!
 

  • Elite klassisk skisko for den aktive eller de som rett og slett ønsker seg det beste!
  • Overdel i ett stykke, minimalt med sømmer.
  • YKK vanntett glidelås.
  • Plast hælkappe gir presis kraftoverføring og skifølelse.
  • Elite 90 graders lissesystem gir optimal passform.
  • Hæl lommen inni skoen har silikon-nupper som holder foten presist på plass
  • Thinsulate isolasjon gir ekstra varme.
  • Xcelerator såle fra Rottefella.
  • Finnes i 1/2 str.
Tilbehør
Alternativer
Support
34844
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.