Saucony Herre Løpesko Triumph 20 43 Mengdesko med god demping Fog/Mineral Saucony Herre Løpesko Triumph 20 43 Mengdesko med god demping Fog/Mineral Saucony Herre Løpesko Triumph 20 43 Mengdesko med god demping Fog/Mineral Saucony Herre Løpesko Triumph 20 43 Mengdesko med god demping Fog/Mineral Saucony Herre Løpesko Triumph 20 43 Mengdesko med god demping Fog/Mineral

Saucony Herre Løpesko Triumph 20 43

Mengdesko med god demping Fog/Mineral

Varenr:183289
1 679,-Kampanjepris
2 099,-Ordinær pris
-+
5 på lager

 Eksperter på langrenn, sykkel & løp

 

 Enkel Retur 

 

 Kunder ga oss 4.8 av 5 på google anmeldelser

BeskrivelseTilbehørAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Saucony Triumph 20 Herre - Fog / Mineral

 

Når bare det beste er godt nok! Triumph 20 er det opplagte valget for de som vil ha det beste av alt: førsteklasses komfort, best støtdemping og energiretur.

 

Hele mellomsålen og toppsålen er laget av Sauconys beste PWRRUN+, som er lettere, mer støtdempende og energitilbakevendende enn tidligere dempende materialer. Sammenlignet med EVA-baserte materialer er levetiden også tre ganger så lang, og påvirkningen av ytre temperatur er minimal.

 

Kombinasjonen av 10 mm drop, den spenstige støtdempingen og den tydelig avrundede hælen og fordelen av mellomsålen gir en myk og lindrende følelse, med redusert rotasjonskraft fra innsetting til maksimal belastning.

 

Den unike FORMFIT-passformen skaper en optimal og individuelt omsluttende passform rundt hele foten. Dette minimerer virkningen av pronasjon på ankelen, noe som skaper mildere forhold for løperen. Toppen av mellomsålen er anatomisk fotformet for å vugge foten og gi bedre støtte rundt hælen og buen. Ovenfra klemmes foten på en behagelig og stabil måte ved hjelp av et formbart, sømløst og godt ventilert mesh, som er kombinert med et integrert snøringssystem.

 

Overdelen består også av resirkulert materiale, for å redusere vårt økologiske fotavtrykk. Yttersålen i slitesterk XT900-gummi er optimalisert for lett vekt og godt grep.

 

 

Spesifikasjoner:

Kategori: Nøytral

Resirkulert materiale: Overdel, Skoeske

Støtdemping: PWRRUN+ mellomsåle og PWRRUN+ innersåle

Drop: 10 mm (35/25)

Vekt: Herre 274 g/ Dame 249 g

Yttersåle: XT900 gummi

Andre funksjoner: FORMFIT passform


Tilbehør
Alternativer
Support
Kundeanmeldelser