Saucony Dame Sko Endorphin Speed 2 38 Energieffektiv løpesko til raske løp Saucony Dame Sko Endorphin Speed 2 38 Energieffektiv løpesko til raske løp Saucony Dame Sko Endorphin Speed 2 38 Energieffektiv løpesko til raske løp Saucony Dame Sko Endorphin Speed 2 38 Energieffektiv løpesko til raske løp Saucony Dame Sko Endorphin Speed 2 38 Energieffektiv løpesko til raske løp

Saucony Dame Sko Endorphin Speed 2 38

Energieffektiv løpesko til raske løp

Varenr:176304
1 839,-Kampanjepris
2 299,-Ordinær pris
-+
1 på lager

 Eksperter på langrenn, sykkel & løp

 

 Fri frakt over kr. 1000,-

 

 Kunder ga oss 4.8 av 5 på google anmeldelser

BeskrivelseAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Saucony Dame Løpesko Endorphin Speed 2

Energieffektiv konkurranse og intervallsko. Takket være SPEEDROLL-teknologien skapes kontinuerlig fremdrift som generer mer fart med mindre energitap. Endorphin Speed 2 er modellen som er satt av til konkurranse og tempotrening. Skoen gir deg de beste forutsetninger til å sette nye personlige rekorder. Mellomsålen består av vårt støtdempingsmateriale PWRRUNPB, som er hele 40% lettere enn nest beste PWRRUN+, har hela 88% energigjenvinning og er betydelig mer fleksibelt og holdbart enn EVA. 8 mm dropp kombinert med en integrert S-kurvet hardplastplate optimerer effekten av støtdempingen i PWRRUNPB. Dens stivhet skaper et energimaksimert springbrett for fremdriften i SPEEDROLL-teknologien. Denne teknologien har sitt grunnlag i den unike geometrien til skoen, med sin stive og avrundede konstruksjon.

På denne måten skapes et samspill mellom løperen og skoen, der løperen kommer raskere til å stegavviklingen og ruller gjennom steget med lavere energiforbruk. Dette gir mindre belastning på føtter, hælsener og legger. Du får en «raskere løpsfølelse», hoften kommer i en høyere stilling og kroppen i en mer fremoverdrevet posisjon. Den stive forfoten reduserer også belastningen på plantar fascia, da tærne ikke blir presset så hardt som med en tradisjonell løpesko.

Overdelen består av en ultratynn ENGINEERED MESH med racinginspirert FORMFIT for god passform til lavest mulig vekt.

Endorphin Speed 2 er tempo / konkurransesko for deg som vil ha de aller beste forutsetninger for å sette nye rekorder.

 

Produktinformasjon

Kategori: Konkurranse (Nøytral)

Støtdemping: PWRRUNPB mellomsåle

Dropp 8mm (Hæl: 35,5mm / Forfot: 27,5mm)

Vekt dame 192g us8 / herre 221g us9

 

Alternativer
Support
Kundeanmeldelser