Fischer Control Step-in IFP Svart/Hvit Klassisk binding med justering IFP

Fischer Control Step-in IFP Svart/Hvit

Klassisk binding med justering IFP

Varenr:139950
640,-Kampanjepris
800,-Ordinær pris
-+
2 på lager

 Eksperter på langrenn, sykkel & løp

 

 Enkel Retur 

 

 Kunder ga oss 4.8 av 5 på google anmeldelser

BeskrivelseSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Fischer Control Step-In IFP - Svart/Hvit

Touring Binding Control Step-In med sitt sporty, rene utseende er preget av den optimaliserte geometrien til justeringsmekanismen, noe som gjør den spesielt brukervennlig. Individuelle, verktøyfrie justeringsmuligheter i løpet av sekunder er også i fokus, det samme er høy gåkomfort og stabilitet.

 

ENKEL - enkel bruk

Bindingene glir raskt over på platen uten bruk av verktøy. Når det er på tide å gå på ski, kan Turn Lock-mekanismen betjenes selv med en hanskebelagt hånd, noe som gjør inn- og utstigning enklere enn noen gang før.

 

TUNABLE - verktøyfri justering

Teknikk, temperatur og snøsammensetning har alle innflytelse på skiytelsen: Med alle TURNAMIC®-modeller lar denne helt verktøyfrie justeringen skiløpere bedre matche deres individuelle behov. Å skyve systemet fremover gir mer grep, mens det å skyve det bakover vil forbedre gliden merkbart.

 

DYNAMISK - perfekt skiprestasjon

Med det optimaliserte oppsettet av støvel-bindende-plate-ski-komponentene, gir TURNAMIC® deg dynamisk skiytelse som aldri før. FLOWFLEX®-teknologi gjør at skien kan bøye seg fritt. Den mer omgjengelige skiløperen setter pris på perfekt kontroll.

Support
Kundeanmeldelser