Dæhlie Herre Jakke Elite M Innovativ skijakke - Norwegian Flag Dæhlie Herre Jakke Elite M Innovativ skijakke - Norwegian Flag

Dæhlie Herre Jakke Elite M

Innovativ skijakke - Norwegian Flag

Varenr:177716
1 999,-Kampanjepris
2 499,-Ordinær pris
-+
10 på lager

 Eksperter på langrenn, sykkel & løp

 

 Enkel Retur 

 

 Kunder ga oss 4.8 av 5 på google anmeldelser

BeskrivelseAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Dæhlie Herre Jakke Elite - Norwegian Flag

Jacket Elite er vår mest innovative langrennsjakke, perfeksjonert for den raskeste skiløperens mest krevende treningsøkter.

Ved hjelp av det ypperste innen teknologi er dette den letteste jakken vi noensinne har laget, bestående av svært lett 3-lags softshell laminert med Porelle® i front, med meshpanel og interlock, et dobbelstrikket stoff som sikrer optimal slitestyrke, i ryggen. Den vanntette Porelle® lamineringen er konstruert til å holde fuktighet, mens det slipper fuktighet fra innsiden ut, så jakken både tørker fort og puster optimalt gjennom din høyintensitetstrening. Rudolf Bionic Finish® Eco teknologi på stoffets overflate videre forsterker graden av vanntetthet. Meshstoffet i ryggen fra 37.5® har patenterte partikler innad i stoffet som kjøler deg ned når du er varm, og varmer deg opp når du er kald. Denne teknologien sørger for at kroppen din holdes på den ideelle kjernetemperaturen på 37.5° Celsius, så du kan utfordre grensene dine uansett vær. Strategisk plasserte elastiske paneler gir bedret mobilitet, og limte sømmer reduserer friksjon og faren for ubehagelig gnissing.

Denne tettsittende langrennsjakken har bundne mansjetter og justerbare kanter som sørger for optimal passform. Andre attributter inkluderer to lommer, hakebeskyttelse, YKK® glidelåser og 4-veis stretch. Designet som en del av et sett, kan du kombinere denne jakken med Pants Elite for å oppnå det perfekte antrekket for å optimalisere din hardeste treningsøkt. Dette er det ideelle valget for de tøffeste idrettsutøverne på jakt etter en teknisk lett langrennsjakke uten kompromisser.

Alternativer
Support
Kundeanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(1)