53411 53411

Dæhlie Legend Jakke Herre S

Toppmodell i begrenset opplag! Black Ed.

Varenr:153366
2 279,-Kampanjepris
3 799,-Ordinær pris
-+
1 på lager

 Eksperter på langrenn, sykkel & løp

 

 Rask levering & god kundeservice

 

 Kunder ga oss 4.8 av 5 på google anmeldelser

BeskrivelseTilbehørSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Dæhlie Legend Jakke Herre - Limited Black Edition

Dæhlie Jacket Legend Black Edition er en av toppjakkene innen langrennsbekledning, ment for trening med moderat til høy intensitet i kaldere vær. Den eksklusive Black Edition kommer kun i et begrenset opplag.

 

Jakken er oppgradert med vannavvisende glidelås som gir en optimal jakke for deg som går fort på ski i all slags vær. Den er ofte foretrukket av eliteløpere der funksjonalitet og bevegelighet er viktig. Vind- og vannavvisende 3-lags softshell av svært høy kvalitet i front og på ermene. Sveisede sømmer minsker friksjon, alle sømmer er tapet. Børstet materiale på innsiden av halsen, samt hakebeskytter optimaliserer komforten. Bionic Finish Eco® gir holdbarhet i materialet, både i form av fargenes holdbarhet og dens evne til å tåle vær. Strategisk plasserte stretchpaneler under ermene og på ryggen for bevegelsesfrihet og ventilasjon. To håndlommer og en brystlomme med glidelås. Refleksdetaljer for økt synlighet.

 

Main fabric: 100% Polyester 2nd fabric: Thermodream 52% Nylon, 32% Polyester, 16% Elastane 3rd fabric: Polyknit 92% Polyester, 8% Spandex

Tilbehør
Support
Kundeanmeldelser