Foss Sport Blogg Langrenn Sykkel Løp Trening

Rottefella MOVE Race Binding - Nyhet 2020!

 

Rottefella Race Binding Langrenn 2

 

 

Onsdag 22. Januar var jeg med på lansering av den helt nye Rottefella MOVE Race-bindingen. Dette er en videreutvikling av MOVE-systemet og gjør det mulig å justere bindingen i fart. Fordelen med den nye Race er at man raskt flytter bindingen 30mm frem eller tilbake. Det man da oppnår er et raskt bytte slik at man enten får godt feste eller god slipp på skiene. Det gjøres ved at man vipper den røde bøylen over fra foran til bak eller motsatt.

 

 

Rottefella Race Langrennski Binding

 

 

Under testen i dag var det reelt klisterføre og dermed merket man godt klisteret ved staking når bindingen sto i fremre posisjon. Vippet man så bøylen fremover (bindingen bakover) ga dette vesentlig bedre slipp (glid) på skiene ved staking og nedoverkjøring. 

 

Skal man gå turrenn mener jeg dette er en ‘’must’’ binding å ha. Man får store fordeler og man unngår de utfordringene MOVE Switch-bindingen kan medbringe. Det vil si at stavene er utsatt fordi man her må dreie på MOVE-hjulet for å flytte bindingen frem eller tilbake, og det tar mange ganger så lang tid å oppnå de samme forskjellene.

 

Jeg vil også anbefale disse bindingene til yngre utøvere som har ett par ski. De koster mye, men man slipper unna med kun ett par ski! Man kan flytte bindingen og få følelsen av å ha for eksempel klisterski og motsatt. 

 

Rottefelle skibinding langrennski race

 

 

Konklusjonen etter dagens test er svært positiv. Jeg anbefaler denne bindingen på det sterkeste for de som vil oppnå enda bedre feste og glid og spare tid i løypa.

 

Se produktet her:

Rottefella MOVE Race binding til IFP

Rottefella MOVE Race til NIS 2.0 og 3.0

 

 

Sportslig Hilsen

Anders Hallingstad

FOSS Sport

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.