13365

Assos iJ.haBu Sykkeljakke L

Varm og elastisk jakke - Sort

Varenr:113350
3 049,-
-+
1 på lager

 Eksperter på langrenn, sykkel & løp

 

 Rask levering & god kundeservice

 

 Kunder ga oss 4.8 av 5 på google anmeldelser

BeskrivelseSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Assos iJ.haBu Sort Vol sykkeljakke

Assos iJ.haBu jakken er et nytt våpen fra Assos i kampen mot kulden på høst og vår.


Designet for å ta over når thermotrøyene ikke gir deg nok beskyttelse. For optimal beskyttelse anbefaler vi å bruke en av Assos sine Interactive undertrøyer. Årsaken til iJ.haBu jakken sin gode beskyttelse er Assos sitt Stratagone Windtette materiale som er strategisk plassert over fronten, nedover armene og over skuldrene. Dette vindtette materialet er også elastisk i fire veier for optimal komfort og bevegelse.

Resten av jakken er laget av Roubaix Q materialet som puster godt, er elastisk og varmt. I tillegg er Roubaix Q lettere i vekt sammenlignet med standard Roubaix stoff. Utstyrt med tre lommer på ryggen, hvor to har glidelås. Har også reflekterende detaljer for bedre synlighet i trafikken. Jakken har også mesh på innsiden designet for forbedre transport av fuktighet bort fra kroppen.



Assos er en av verdens store pionerer og spesialister innen High-end sykkelbekledning og tilbehør. Assos er et sveitsisk selskap, som er oppfinnerne av sykkeltøy i Lycra - en av sykkelbekledningens største revolusjoner. Assos er idag blant de største på markedet og bruker enorme ressurser på forskning og testing av sine produkter for at du som forbruker skal få gleden av å benytte deg av det beste innen sykkelbekledning og tilbehør! 

Support
Kundeanmeldelser