Asics Løpesko Superblast 2 Paris 37 Myk og komfortabel løpesko Asics Løpesko Superblast 2 Paris 37 Myk og komfortabel løpesko Asics Løpesko Superblast 2 Paris 37 Myk og komfortabel løpesko Asics Løpesko Superblast 2 Paris 37 Myk og komfortabel løpesko Asics Løpesko Superblast 2 Paris 37 Myk og komfortabel løpesko Asics Løpesko Superblast 2 Paris 37 Myk og komfortabel løpesko Asics Løpesko Superblast 2 Paris 37 Myk og komfortabel løpesko Asics Løpesko Superblast 2 Paris 37 Myk og komfortabel løpesko Asics Løpesko Superblast 2 Paris 37 Myk og komfortabel løpesko

Asics Løpesko Superblast 2 Paris 37

Myk og komfortabel løpesko

Varenr:188408
2 500,-
-+
Utsolgt (14 dager)

 Eksperter på langrenn, sykkel & løp

 

 Enkel Retur 

 

 Kunder ga oss 4.8 av 5 på google anmeldelser

BeskrivelseTilbehørAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Asics Superblast 2 Paris

 

NB: Påfyll av modellene forventes i begynnelsen av august.

 

Gå fra å føle deg helt normal til fantastisk i SUPERBLAST 2 PARIS-skoen. Den er utviklet for å kunne gi den mest responsive og energiske følelsen sammenliknet med andre sko med demping i ASICS-utvalget.Dette fargetvalget er inspirert av "lysets by" og de energirike tonene ved soloppgang og solnedgang

Midtsålen har en kombinasjon av FF BLAST PLUS ECO og FF TURBO PLUS-demping. Skummet som også brukes i METASPEED-løpemodellene våre gir en av de letteste og mest sprettende løpeopplevelsene.

Skoens overdel har et asymmetrisk maskedesign. Den har ulike farger midt på skoen og på sidene for å gi en visuell effekt.

 

Vekt: 249g

Drop: 8mm

 

Les mer om skoen her: https://www.foss-sport.no//blogg/l%C3%B8p-trening-artikler/test-av-asics-superblast-2

 "Takket være den nye kombinasjonen av FF Turbo+ og FF Blast+ i midtsålen er dette en sko som virkelig tar deg med ut på de lengre turene også! Meget god oppgradering og kjenner en betraktelig forbedring i bouncen i skoen kontra forgjengeren!"

- Thomas

Tilbehør
Alternativer
Support
Kundeanmeldelser